Ha egy gyerek azt mondja a szüleinek hogy te fa++opó ge+i. Miért mondja ezt a gyerek?
Figyelt kérdés
Ha egy gyerek azt mondja a szüleinek hogy te fa++opó ge+i. Miért mondja ezt a gyerek?2022. jan. 12. 13:05
11/47 anonim válasza:
Nincs megelégedve a szüleivel.
12/47 anonim válasza:
Anyjától, apjától ezt hallja otthon. Valami csöves, proli család lehet biztos.
13/47 anonim válasza:
Mert ezt tanulta a szüleitől!
Úgyhogy a kedves szülő, mielőtt megfogadná némelyik itteni tanácsot és felpofozná a gyerekét, először nézzen a tükörbe és köpje szembe magát!
14/47 anonim válasza:
Szüleitől ezt tanulta és az iskolában is.
15/47 anonim válasza:
A f@sszopó egyébként miért szitokszó?
Szitokszó, az egyik legtrágárabb, miközben a férfiak minimum a fél karjukat adnák egy ilyen kincsért, a nők meg annak csinálják akibe szerelmesek, a férfiak is annak csinálják akibe szerelmesek.
Valaki ezt magyarázza már el nekem :-o
16/47 anonim válasza:
hová lett a kérdező...? felmerültek bizonyos kérdések...
17/47 anonim válasza:
Szülei vmit nagyon elrontottak a envelésben.
18/47 anonim válasza:
Hát ha én ilyet mondtam volna, az apád ott helyben kitaposta volna a belemet.
20/47 anonim válasza:
18: az lehet, de ma már más idők járnak. Gyermeket nem szabad megütni, még ha égetnivaló gazember akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!