Ha egy gyerek azt mondja a szüleinek hogy te fa++opó ge+i. Miért mondja ezt a gyerek?
Gyermek ilyet magától nem mond. Minden esetben proli szülőtől veszi át. Vagy a saját proli szüleitől vagy az iskolában egy a proli szülők által nevelt gyerektől.
Az a gond, hogy akik így viselkednek vagy így nevelik a gyereküket, azok úgysem fogják ezt elismerni. De manapság ez mindenben így van, legyen az bármilyen egyértelmű dolog, az emberek nem akarnak változtatni, mert nekik nem kényelmes. Teljesen begyűrűzte magát ez a "mindent szabad, nincs olyan, hogy rossz" szemléletmód.
Hagyjátok már abba ezt a magas rangról való proli szülőzést!
Cigók videós oldalon megosztott műveikbe belebotlik a 18 alatti korosztály, abban pedig a fsszopózás a kötőszó.
"Cigók videós oldalon megosztott műveikbe belebotlik a 18 alatti korosztály, abban pedig a fsszopózás a kötőszó."
A "zenéjükben" is, ami manapság nagyon felkapott.
Csakhogy a gyerek korát nem írta a kérdező. 10 éves körüli meg normális családban nem néz olyan videókat amiben így beszélnek.
“25: nem érted, hogy nem szabad ütni?”
Most írtam ide először, de amúgy is leszarom a véleményed.
28: "Most írtam ide először, de amúgy is leszarom a véleményed."
Előbb olvass, azután írj.. amúgy ez nem az én véleményem; ez most a törvény. Azt meg jobb, ha nem szarod le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!