Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként hargudnátok ezért a...

Szülőként hargudnátok ezért a gyereketekre?

Figyelt kérdés

Mivel feltöltőkártyás telefonka van, bizonyos időnként töltöd fel adott összeggel, hogy tudjon mobilnetet rendelni, mivel kollégista és nem mindig jó a wifi. Ő ehelyett egyeztetés nélkül nem rendel netet, hanem egy szerinted értelmetlen játékra költi a pénzt.(reklámmentes verzió, amihez vannak plusz funkciók) De nem kér több pénzt emiatt

Kiakadnátok ezen?

2022. jan. 6. 17:45
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
24%
Még nem merted elmondani anyunak? Nyugi, nem harapja le a fejed
2022. jan. 6. 19:37
 22/38 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a gyerek... :) Ne a kilétem találgassuk. Meg egyébként, ha rólam lenne szó egyértelműen meg tudnám a oldani, hogy ne derüljön ki, lévén, hogy a kérdésben szereplő egyénnek van olyan opciója, hogy kevesebb netet használ, tölt pluszba pénzt a telójára. Ha én lennék az, akiről szó van, és tudom, hogy van ilyen opció, és márpedig tudom, hogy van, akkor miért kéne annyira aggódni, hogy baj lesz belőle? :)
2022. jan. 6. 19:41
 23/38 anonim ***** válasza:
98%
De nem is a szülő vagy, az tuti.
2022. jan. 6. 19:48
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Kiakadnék, de nem mutatnám. Ilyenek a fiatalok. Fiatalság, bolondság. Akkor tenném csak szóvá, ha kevés pénzem lenne. De ha telik rá, akkor engedd, hadd játszon.
2022. jan. 6. 19:52
 25/38 anonim ***** válasza:
98%
Hány éves?
2022. jan. 6. 19:55
 26/38 anonim ***** válasza:
98%
Alapból nem értem, ilyen helyzetben mi értelme a feltöltős kártyának. Sokkal jobb ajánlatok vannak előfizetéssel, és ha nincs bankszámlája a gyereknek,akkor nincs mit elköltenie baromságokra.
2022. jan. 6. 20:00
 27/38 A kérdező kommentje:

Több előnye van a feltöltő kártyának. Pl szünetekben, esetleg online oktatás, otthon töltött betegség miatt fixen nincs szüksége mobilnetre, szóval így még mindig olcsóbb.

Illetve azzal vitatkoznék, hogy előfizetés esetén, és ha nincs bankkártyája nem lehet a szülő által hülyeségnek ítélt dologra költeni. A heti zsebpénzt még így is el tudja költeni a szülő szerint értelmetlen dolgokra, maximum az kézzel fogható és nem csak egy halmaz pixel.

2022. jan. 6. 20:05
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Kevés összegnél nem nagy baj szerintem. A probléma inkább az, hogy ezeket a játékokat direkt úgy csinálják meg, hogy függőséget okozzanak és vásárlásra ösztönözzenek. Nyilván nem azzal van a gond, ha havi 1500 forintot költ rá, de azért érdemes odafigyelni.
2022. jan. 6. 20:32
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a szülő haragudjon, aki még soha nem költött semmi felesleges dologra. A gyereknek ez fontos volt, nem kell leszedni a fejét, nem elitta vagy eldrogozta az összes pénzét. A kapcsolatot lehet vele tartani így is, ott a telefon, felhívod, kész.
2022. jan. 6. 20:33
 30/38 anonim ***** válasza:
99%
Titok, hogy hány éves? Szerintem nem mindegy, hogy 14 évesen kollégista vagy huszonvalahány évesen...
2022. jan. 6. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!