Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként hargudnátok ezért a...

Szülőként hargudnátok ezért a gyereketekre?

Figyelt kérdés

Mivel feltöltőkártyás telefonka van, bizonyos időnként töltöd fel adott összeggel, hogy tudjon mobilnetet rendelni, mivel kollégista és nem mindig jó a wifi. Ő ehelyett egyeztetés nélkül nem rendel netet, hanem egy szerinted értelmetlen játékra költi a pénzt.(reklámmentes verzió, amihez vannak plusz funkciók) De nem kér több pénzt emiatt

Kiakadnátok ezen?

2022. jan. 6. 17:45
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
5%
Majd ne csodálkozz, ha tíz év múlva rád se nyitja az ajtót.
2022. jan. 6. 18:57
 12/38 A kérdező kommentje:

11-es ez honnan jött? :D

Egyébként visszatérve, nem tudom írtam-e már, de azt is tudja csinálni a következő feltöltésig, ha kevesebb nettel nem tudja megoldani, hogy az egyéb zsebpénzéből feltölti magának.

2022. jan. 6. 18:59
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem haragudnèk.
2022. jan. 6. 19:08
 14/38 anonim ***** válasza:
42%
Nem haragudnék, leckének adnám neki azt, hogy nem töltenék neki pluszban netet. Tanuljon a könyvtárban, vagy bánja a fene, hogy hol!
2022. jan. 6. 19:15
 15/38 anonim ***** válasza:
98%
Engem nem különösebben érdekelne.
2022. jan. 6. 19:17
 16/38 anonim ***** válasza:
13%

#11: feltehetően még 20 év múlva is a kérdező fogja pénzelni és támogatni a gyereket.

És hagyjuk már ezt a szokásos hülye szöveget. A gyerek meg ne csodálkozzon akkor, majd ha a szomszédra hagyja az anyja mindenét.

2022. jan. 6. 19:19
 17/38 anonim ***** válasza:
18%
#12: Valszeg egy hisztis tini, aki szereti zsarolni a szüleit, mert még nagyon tudatlan :D
2022. jan. 6. 19:20
 18/38 A kérdező kommentje:
17-ja, jó... Még jó, hogy csak a lehetséges opciókat említettem ilyen esetre... De semmi olyat nem írtam, hogy ki kicsoda a sztoriban, ki mit reagált, mi történt meg, stb.
2022. jan. 6. 19:25
 19/38 anonim ***** válasza:
85%

Nem haragudnék, de ha nem kellene neki a pénz netre, akkor nem tölteném fel a telefonját, oldja meg magának.

Egyébként kérdező, gondolom, te a gyerek vagy.

2022. jan. 6. 19:27
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem kér plusz pénzt ezért nem. Ha neki nem kell a net, minek erőszakoljam ki hogy azt vegye. Ha folyanatosan kunyerálna megmondanám neki, hogy nem adok többet, de így nem zavar.
2022. jan. 6. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!