Ha az apádnak nőgyűlölő nézetei lennének, engednéd, hogy találkozzon a gyerekeddel?
Figyelt kérdés
Az apám régimódi, mondhatni elmaradott gondolkodású ember. Gyerekkoromtól kezdve gyakran hangoztatott hímsonviniszta dolgokat, mindig is lenézte a nőket(a nők nem tudnának boldogulni a férfiak nélkül, a nő ne szóljon bele a férfiak dolgába, csinálja azt amit a férje mond, normális nő elnéző ha a férje csalja, ellenben azt a nőt meg kell ölni aki a férjét csalja,a nőnek otthon a helye, a férfinak kell a kikapcsolódás a haverokkal, ha nő iszik alkoholt az qurva, az igazi férfi nem iszik vizet, a nők nem tudják rendesen elvégezni a munkájukat, hiába vannak magas pozíciókba is és társai). Emiatt nagyon önbizalomhiányos gyerek voltam, sőt még ma is küzdök a kissebbségi komlexus érzésével. Nagyon nehéz volt a párkeresés során is elengednem magam, de most már komoly párom van. És nemrég megtudtam, hogy terhes vagyok. Azóta sokat gondolkodom rajta, hogy milyen hatással lenne az apám a gyerekünkre. Még nem tudjuk a nemét, de ha kisfiú lesz félek, hogy belé is azt fogja súlykolni, hogy a nőket nyugodtan le lehet kezelni, a bátyám is elég bunkón viselkedik néha. Ha pedig kislány lesz,akkor nem akarom, hogy ő is átélje amit én(pl.16-17 évesen még nem állhattam szóba fiúkkal, mert akkor řibanc vagyk). Mára nagyjából stabil a kapcsolatom apámmal,de ugyanaz a véleménye az életről és a nőkről. Viszont talán az lenne a helyes döntös, ha gyerekem érdekében változtatnék ezen. Vagy joga van ismerni a picinek a nagyapját? A párom azt mondja, hogy felőle találkozhatnak, de csak addíg mìg nincs rossza hatással a gyerekre.2022. jan. 5. 13:30
22/22 anonim válasza:
Az biztos, hogy nem hagynám őket kettesben. Találkozni szerintem engedném, maximum jó lesz rossz példának. Az a fontos, hogy ha gáz megnyilvánulásai vannak akkor utána majd beszélgessetek a gyerekkel, hogy attól még hogy a papa így gondolja, nincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!