Nőgyűlölő lettem?
Undorító ahogy sok nőnek nevezett lény videlkedik, kapcsolatokba rombol bele. Én is megjártam velük...
Normális hogy megutáltam a saját nemem? Más is érez így?
Nem provokálni akarok csak most lett elegem a sok wampból....
Én is fiúkkal barátkozom csak, ezt párom is tudja, megérti szerencsére. Akkorát csalódtam a nőkben, hogy hihetetlen. Vannak nő barátaim is, kb 2:D bennük megbízom. A többi mind férfi, velük jobban kijövök.
Rossz látni hogy fújnak egymásra, próbálnak egymás alá pakolni, elszedni a másik párját (igen tudom, akit vinni lehet, de akkor is!!!) Mintha sokan állatok lennének!
Ebben akkor kell lennie egy minimális önutálatnak is, nem?
Inkább a "kapcsolatrombolókat" utálod, csak a te kapcsolataidat nők teszik tönkre.
Én hapsi létemre kezdek itt tartani, a páromat nagyon szeretem, mert ő más.
De pl ami itt is megy a gyk-n, azt a rengeteg rosszindulatú hozzászólást főleg ebben a kérdéskörben, hihetetlen.
Az az irigykedés, gyűlölködés, lepontozás, álszenteskedés....undorító komolyan.
Előírnám, hogy csak fotóval kelljen ide regisztrálni, kíváncsi lennék, milyen "nők" vannak itt főleg.
Megértelek...
Az én környezetemet is ellepték a kitartottá vált nők, meg akik direkt felcsináltatják magukat, hogy megtartsák a pasit, ha a pasi lelép, akkor mocskos szemét, pereljük be sok-sok pénzre, orrba-szájba csalják a párjukat, de zsarolják őket eljegyzésért, esküvőért, és társai....
Lehet, csak én vagyok érzékenyebb a kelleténél, de igen, én is észrevettem :(
Lehet. A te dolgod.
Én nem utálom az embereket a nemük, a hajszínük, a horoszkópjuk, vagy más hasonló sajátosságuk alapján.
Más kérdés, hogy találkoztam már a számomra jócskán ellenszenvesnek tűnő nőkkel és férfiakkal is. Pl. sokáig sok férfi közt dolgoztam, volt párom, nem viselkedtem kihívóan, mégis voltak köztük, akik olyan gusztustalanul, undorító módon nyomultak, hogy már féltem tőlük. Ráadásul pletykásabbak voltak, mint egy-két nő, jobban kibeszélték egymást a másik háta mögött. De mikor nők közt dolgoztam, ők sem voltak különbek. Legalábbis egy részük.
Másrészt mindkét nemből ismerek nagyon rendes, kedves, jóindulatú embereket, nem is keveset.
Mellőzöm a sztereotípiákat a nemek alapján lehetőleg, mivel a tapasztalataim ezt mutatják.
"Előírnám, hogy csak fotóval kelljen ide regisztrálni, kíváncsi lennék, milyen "nők" vannak itt főleg."
És aki csúnyább, annak kevesebb joga lenne elmondani a véleményét?
Kedves 5-ös!
"Az az irigykedés, gyűlölködés, lepontozás"
Téged valóban érdekel a pontozás? Mi értelme van? Én például csak akkor pontoztam le hozzászólást, ha végtelenül primitív, a kérdező témaindítót lekicsinylő, kifigurázó, gúnyoló hozzászólást olvastam. Ez a honlap nem azért indult, hogy egymást minősítsük, hanem azért, hogy a pillanatnyi problémánkra valamiféle választ, segítséget kapjunk, mert éppen nincs műs, akitől megkaphatnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!