Ezen az oldalon a kérdések fele kitaláció, kamu, kíváncsiságból, provokációból teszik fel.
2019. okt. 3. 14:01
2/12 anonim válasza:
Szomorú lennék
2019. okt. 3. 14:07
3/12 anonim válasza:
Semmit.Az ő dolga,lehet,hogy nem is gondolja komolyan,mint sokan mások.
2019. okt. 3. 14:20
4/12 anonim válasza:
Mivel tesómat anyám tartja el, főz-mos-takarít rá, és neki ez így kényelmes így, természetesnek veszi, nem csodálkoznék. Nője van, de ennek ellenére nem lepődnék meg.
Sajnos illeszkedne a "profiljába", ha más múltbeli dolgait nézem, és a régi baráti társaságát.
2019. okt. 3. 14:36
5/12 anonim válasza:
Ha ilyen kotnyeles tesóm lenne, én is az lennék.
2019. okt. 3. 14:46
6/12 anonymousreview60 válasza:
HA komolyan gondolja, akkor valamilyen baja van, ami miatt terápiás segítségre lehet szüksége. Ha viccel vele, akkor éretlen.
2019. okt. 3. 14:47
7/12 anonim válasza:
Hát csak lány tesóim vannak, szóval fura lenne xD
Off topic : csak én kezdtem el azon gondolkozni vajon ki rak fel itt nő gyűlölő kérdéseket, és ad nő gyűlölő választ?:))
2019. okt. 3. 14:54
8/12 anonim válasza:
Jól lepontoznám az összes válaszát :D
Amúgy meg elgondolkodnék rajta, hogy csak hülyül, vagy tényleg így látja a világot, aztán megkérdezném tőle. Ha hülyült, akkor úgyis bevallja, ha meg tényleg ez az életszemlélete, akkor beszélgetnék vele, miért van így. Esetleg, ha fiatalok vagytok, akkor a szülők bevonása is szóba jöhet
2019. okt. 3. 15:00
9/12 anonim válasza:
Elképzelhetetlennek tartom, mivel boldog házasságban él, és maximálisan tiszteli a feleségét. Ezek után kizártnak tartom, hogy ÁLTALÁBAN nőgyűlölő véleménye lenne.
2019. okt. 3. 15:02
10/12 anonim válasza:
na és mi van kérdező, ha ő nőgyűlölő? nem hozzá akarsz feleségül menni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!