Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kérjek bocsánatot a...

Hogyan kérjek bocsánatot a lányomtól?

Figyelt kérdés
Csúnyán összevesztünk , elzavartam és azt mondtam neki, hogy többet ne jöjjön ide. Az élettársammal kezdettől fogva utálták egymást és a lányom azt mondta, hogy megcsal a barátnőm megcsal az egyik utcabélivel. Én nem hittem el, mert amúgy is folyton hacoltak valamin. Emiatt nem is beszéltem vele már 4-5 hónapja. De kiderült,hogy nem hazudott, tényleg megcsalt a barátnőm. És pont azzal akit a lányom is mondott. Mégis neki adtam igazat, nem a lányomnak. Hogy tudtám rendbe hozni a kapcsolatot a lányommal?

2022. jan. 3. 12:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
27%

A lényeg, hogy legyél türelemmel. Nem fog másképp viselkedni egyik napról a másikra.

Nem mindegy előtte milyen viszonyban voltatok. Te is hoányozhatsz neki.

És ne felejtdük el, hogy ő is megértheti a helyzetedet. Lehet ő is csinálhatta volna jobban.

2022. jan. 4. 06:49
 22/23 anonim ***** válasza:
96%
Odaállsz elé és szemtől szemben bocsánatot kérsz. Ilyen egyszerű.
2022. jan. 6. 11:37
 23/23 anonim válasza:
100%
Régi kérdés, mi lett a vége kérdező? (Egyébként csak kíváncsiságból; hány éves a lányod, hogy egyáltalán eszedbe jutott hogy kidobd?)
2022. febr. 25. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!