Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kérjek bocsánatot a...

Hogyan kérjek bocsánatot a lányomtól?

Figyelt kérdés
Csúnyán összevesztünk , elzavartam és azt mondtam neki, hogy többet ne jöjjön ide. Az élettársammal kezdettől fogva utálták egymást és a lányom azt mondta, hogy megcsal a barátnőm megcsal az egyik utcabélivel. Én nem hittem el, mert amúgy is folyton hacoltak valamin. Emiatt nem is beszéltem vele már 4-5 hónapja. De kiderült,hogy nem hazudott, tényleg megcsalt a barátnőm. És pont azzal akit a lányom is mondott. Mégis neki adtam igazat, nem a lányomnak. Hogy tudtám rendbe hozni a kapcsolatot a lányommal?

2022. jan. 3. 12:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%

Ehhez valami csoda kéne hogy megbocsájtson.

Én biztos nem tudnék felülkerekedni azon hogy az apámnak fontosabb volt egy genitália mint a saját vére.

2022. jan. 3. 12:55
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Felhívod/ írsz neki, hogy nagyon hiányzik, bánod, ami történt, és örülnél, ha találkoznátok és meg tudnátok beszélni.
2022. jan. 3. 12:56
 3/23 anonim ***** válasza:
99%

Őszintén állj elé, mondd el, hogy igaza volt.

De nem biztos, hogy a nyakadba borul.

2022. jan. 3. 12:57
 4/23 anonim ***** válasza:
57%
1, mindenki magából indul ki. Te ezek szerint nem bocsátanál meg. Szerencsére a többség igen.
2022. jan. 3. 13:04
 5/23 anonim ***** válasza:
99%
Milyen formában tudod felvenni vele a kapcsolatot? Ha netes felületeken esetleg sajnos tiltott, akkor postai ajánlott levélben például.
2022. jan. 3. 13:09
 6/23 anonim ***** válasza:
40%
4: 1-es számára a nő csak egy genitáliát jelent.. ez sokat elmond róla.
2022. jan. 3. 13:10
 7/23 anonim ***** válasza:
99%
Első lépésként dobd ki a nődet. Utána vedd fel a lányoddal a kapcsolatot,kérj bocsánatot,és adj neki időt.
2022. jan. 3. 13:14
 8/23 anonim ***** válasza:
99%
Meg kell próbálni, azzal veszteni nem elhet.
2022. jan. 3. 13:17
 9/23 anonim ***** válasza:
64%

13:10, rólad mond el rengeteget hogy szerinted többet ér egy barátnő aki mással kefél, mint az ember saját lánya. Gratulálok az erkölcseidhez, hasonló párt kívánok neked is. Ja, meg hogy a gyereked rád se nyissa az ajtót.

Látod hogy a kérdezőnek is hogy bejött ez a fajta torz gondolkodás.

2022. jan. 3. 13:33
 10/23 anonim ***** válasza:
99%
"Ne haragudj, nagyon elvakult voltam, neked volt igazad, hinni akartam ebben a szerelemben, pedig neked kellett volna, bocsáss meg!" Ezt mondd el neki telefonba, de ha nem tud egyből megbocsájtani, ne erőszakold, aztán hátha majd megenyhül.
2022. jan. 3. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!