Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan spóroljak saját házra...

Hogyan spóroljak saját házra ha a szüleimet támogatom?

Figyelt kérdés

A fizetésem 240 ezer forint, abból 100 ezer legalább elmegy a családi dolgokra. Bevásárolok nekik, ha valamit szeretnének akkor adok pénzt is haza. Mivel ingázok a munkahelyemre legalább 30 ezerért tankolok is havonta. Emellett élelmiszerre, ruhákra és néha egy kis szórakozásra is költök.

Egyszerűen nem tudom hogyan lesz pénzem egy 50 milliós házra.

A szüleimnek nincs megtakarítása így magamra számíthatok hónapról-hónapra.

2022. jan. 2. 16:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
78%
21. Ha pl negyen laknak abban a hazban, nehogy már 200ezer legyen a rezsi.....
2022. jan. 2. 18:13
 22/31 anonim ***** válasza:
27%
Nem önmagában a rezsi lesz 200e, hanem élelmiszer arra a négy főre -kb 30e/fő minimum- plusz az egyéb bevasarlasok, másodszor, tisztitoszerek, stb.
2022. jan. 2. 18:15
 23/31 anonim ***** válasza:
73%

20

Hagyd már magad.

Én 24 éves koromig otthon laktam, úgy, hogy csak 30 ezret kellett beadnom havonta, ami persze kevés volt, de míg tanultam is elláttak valahogy, ezután pedig csak ezt a 30-at kérték. Ennek köszönhetően tudtam 24 évesen elköltözni, 28 évesen pedig már saját házam, gyerekem volt. ;)

Ha nekem is havi 100-at kellett volna beadnom, na akkor igen, akkor negyven éves koromig anyuci nyakán laktam volna.

Hozzáteszem, anyuméknál a rezsi 4 főre volt havi 70 ezer.

2022. jan. 2. 18:17
 24/31 anonim ***** válasza:
40%
Azon kell törni a szabadidőben a fejedet, hogy hogyan tudod azt a 240e-et emelni havonta..
2022. jan. 2. 18:19
 25/31 anonim ***** válasza:
91%

50 millios hazra? Sehogy nem lesz penzed ekkora fizetes mellett.

Joval tobb penzt keresunk havonta (de ha csak egy fizetest nezunk, akkor az is tobb) es meg igy sem tudtunk 50+millios hazat venni a ferjemmel.

Alberletben eltunk nagyon sokaig, orultunk, hogy az onero meglett nagy nehezen a hitelhez.

Ha nem otthon laknal, akkor ennel meg tobb penzed elmenne csak a lakhatasra. Ha szobat berelsz es nem Budapesten vagy agglomeracioban, akkor rezsivel egyutt talan kevesebb lenne, mint 100 ezer. Talan.

Egyebkent beszelj a szuleiddel es probaljatok megegyezni egy osszegben. En se kernek a gyerekemtol ennyit, bar nem is szorulunk ra es remelhetoleg kesobb sem fogunk.

2022. jan. 2. 18:44
 26/31 anonim ***** válasza:
91%
Ekkora fizetésből bajosan lesz 50 milliós házad talán ha nyersz.
2022. jan. 2. 18:50
 27/31 anonim ***** válasza:
81%
Költözz albérletbe.
2022. jan. 2. 20:45
 28/31 anonim ***** válasza:
91%
Valszeg Troll, mert nem hajlandó válaszolni a kérdésekre...(hány éves, szülőkkel él e, stb)
2022. jan. 2. 21:45
 29/31 anonim ***** válasza:
90%
Kezdem én is azt gondolni, hogy a kérdezi egy troll!
2022. jan. 3. 11:22
 30/31 gungasam ***** válasza:
19%

Minek egy magányos embernek saját ház? Tiszta pocsékolás! menj inkább hajléktalanszállóba...Ha a szüleiddel nem tusz együtt élni..

Ja, és baromi kevés a fizetésed....Ne is álmodj saját házról, legfeljebb vityilóról...

2022. jan. 24. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!