Édesapám nemrég meghalt. Lehet hogy sokat beszéltem róla, de megviselt a halála, ami hirtelen történt. Anyám ma elmondott engem mindennek mert Apurol emlékezetem. Milyen anya az ilyen?? Mert csak a saját akaratát akarja?
1: Nyilván több oldala és mélysége van a történetnek, nem hiszem, hogy az, hogy ismeretlenül, ennyi infóval így nekiesel a kérdezőnek, aki mellesleg gyászol és segítséget kér itt, az jobb, mint hogy ő beszél az elhúnytról, amit az anyja valamiért nem szeret. Persze, van az a szarságmennyiség, igen, de akkor el kell válni. De erre is igaz, hogy nem tudjuk a részleteket. Nem mindegy, hogy 1 évig kártyázott-ivott, vagy 30-ig.
Kérdező: részvétem, ahogy írtam is, minden történetnek több oldala van, de nem hiszem, hogy megérdemled, hogy azért, mert beszélsz az elhúnyt édesapádról, ezt érdemled az édesanyádtól. Mindenesetre ha így viselkedik, talán jobbb, ha mellőzöd a társalgást, vagy az alapvető dolgokon kívül kb mindent. Abban igaza van az 1-esnek, hogy ő is gyászol, mindenki másképpen. Sok erőt kívánok, szülő elvesztése nem könnyű alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!