Édesapám nemrég meghalt. Lehet hogy sokat beszéltem róla, de megviselt a halála, ami hirtelen történt. Anyám ma elmondott engem mindennek mert Apurol emlékezetem. Milyen anya az ilyen?? Mert csak a saját akaratát akarja?
Figyelt kérdés
Páromat is elkezdte szidni. Azt is megkaptam hogy én sosem segítettem neki, Apu gyógyszeréről én gondoskodtam, kísértem orvoshoz stb. Ő egész nap fekszik és onnan dirigál.Aput urnáját haza hoztuk. De ha ennyire neheztel rà a házasságuk elején történt sok roszra (kártya,alkohol, pénzhiány)akkor mert akarta az urnat itthon tartani. Idősebb korábban apu már jó ember volt,de a betegségeben sosem segitett. Egész nap fekszik, csak wcre kell fel.Semmi takarítás, se főzés, semmit nem csinál.2021. dec. 7. 20:07
11/14 anonim válasza:
Hány éves az anyuka? Kezdődő demencia is lehet, amire az apukád halála csak rátett egy lapáttal. Mindenképpen törődni kell vele és érzékeltetni, hogy még van célja az életben.
12/14 anonim válasza:
Ja igen, az urnát meg inkább vigyétek temetőbe. A lakásban csak folyton emlékeztetni fogja a rosszra és sosem fog tovább lépni.
13/14 anonim válasza:
Azért tartja otthon mert a temetőbe fizetni kéne komoly összegeket a tárolásért/meglévő családi sírt felnyitni és oda betenni.
Sokba kerül.
14/14 anonim válasza:
Az urnákat nem sírba teszik, hanem emlékhelyre és emiatt olcsóbb is. De a lényeg nem ez, hanem az, hogy otthon minden egyes nap ránéz és elsírja magát. Így nem lehet túllépni az elvesztésén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!