Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom idegrohamot kap ha...

A lányom idegrohamot kap ha segíteni próbálok neki. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Nagy lányom van. 35 éves. Sok gondja van amit nekem anyaként nehéz végignéznem. Nincs gyereke, egészégügyi problémái vannak. Idén ment férjhez, azt mondják örökbe akarnak fogadni. Talán már jelentkeztek is a megfelelő szerveknél. Nem tudom pontosan mivel alig avat be az életébe. Néha elmondja hogy éppen hogy van, milyen eredményeket kapott az orvosnál (pajzsmirigy betegsége van, azt mondja gyógyíthatatlan, meg valami nőgyógyászati is) meg néha panaszkodik hogy sokat jár orvoshoz meg drága, de ha segíteni próbálok neki akkor teljesen kiakad. Azt mondta nekem hogy nem kért segítséget úgyhogy ne akarjak segíteni. Meg hogy én nem is értek hozzá. Pedig én csak el szeretném mondani neki ha olvastam valamit vagy hallottam valamit ami segíthetne az állapotán vagy teherbe esni. Most ez olyan nagy baj hogy ezeket el akarom mondani neki? Neki fogalma sincs arról milyen nehéz anyaként látni hogy szenved és hogy nem tehetek semmi. De ha meg tenni akarnék akkor elkezd szinte ordítani, hogy ne is mondjam, nem érdekli.

Szerintetek mit csináljak?

2022. jan. 2. 16:01
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
91%

Anyám detto ilyent.. nem avatom be..

megkűzdöttünk mi is az első gyerekért, a másodikért,a harmadiknál már kézzel lábbal hadakozott mintha lett volna bármiféle joga beleszólni bármibe is.

meg nem nevezett bélgyulladásos vagyok. persze ehhez is ő jobban ért..

ha egy gyerek nem avat be,hidd el annak qrv@ nagy oka van.

2022. jan. 2. 18:46
 32/41 anonim ***** válasza:
89%
Légyszíves írd már le ide a bölcsességeidet.
2022. jan. 2. 19:20
 33/41 anonim ***** válasza:
80%
Jaj most eszembe jutott az a kérdező, aki nemrég azon parázott vagy 100 válaszon keresztül hogy mikor írjon vissza a barátainak. Nem vagytok ti rokonok véletlenül?
2022. jan. 2. 19:34
 34/41 anonim ***** válasza:
89%

Baxki, kérdező, megérdemelnéd, hogy a lányod mindenhonnan letiltson a getzibe és el vágjon veled minden kapcsolatot , már ne is haragudj!

Szerencsétlen jó, hogy görcsöl, ha az anyja így beleugat az életébe és bizony így jelez a szervezete, hogy egy ilyen szarba úgy kell neki gyerek, mint mókusnak az erdőtűz. Van, hogy ideg alapon nem jön össze a gyerek, az én születésem erre egy nagyon jó példa, mert ameddig élt az apai nagyanyám, akivel apáék laktak, addig anyám nem esett teherbe. És ő is pont ilyen szarkavaró némber volt állítólag... Érdekes mód, mama halála után a nem tudom hányadik természetgyógyász segítségével esett anyám teherbe velem, és még a lombik programról is lecsúsztak...

Ezen gondolkozz el, kérdező!

2022. jan. 2. 19:38
 35/41 anonim ***** válasza:
83%
99%, hogy a szokásos kamusunk, ha meg vmi csoda folytán nem akkor simán ne piszkáld annyit.
2022. jan. 2. 20:42
 36/41 anonim ***** válasza:
94%

Én anyám a terhesség alatt mondogatta hogy húú reméli nem leszek ilyen meg olyan anya, hogy minek olvasom a tüneteket biztos beképzelem( csak a megjelenése után olvastam utána), aztán megszultem, látja hogy nem vagyok ilyen még olyan anya, de akkor még jön a neki nem ilyen volt a babája, ezt ne így csináljam, azt ne úgy. Aztán nem érti amikor már eleve idegesen beszélek vele,meg van győződve róla hogy én vagyok hisztis...

Itt is írod egészség ügyi problémái vannak vagyis okkal nincs gyereke, nem hülyeségből csinálja ezt ,ez az egyik amit meg kell értened. Ebből jön a következő, fogd fel hogy neki nem megy természetes módon, szóval ne mondd hogy mit tegyen azért hogy sikerüljön egyrészt dolgozik rajta másrészt neki NEM FOG TERMÉSZETES ÚTON MENNI!!

Szóval hagyd hogy elmondja a baját, aztán nyugtasd meg hogy előbb utóbb sikerülni fog és ennyi. Nem vágyik többre értsd már meg.

2022. jan. 3. 03:18
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

"olvastam valamit vagy hallottam valami"

A világ legidegesítőbb dolga, amikor tisztában vagy egy képességeddel, hiányosságoddal. Legyen az anyagi, testi, lelki, tudásbeli vagy bármi más.

És jönnek az "okosak" akik azért csak megmagyarázzák, hogy ők jobban tudják és minden áron belepofáznak valamibe, amibe nem kellene.

2022. jan. 3. 19:16
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

"Az anyja vagyok az a dolgom hogy segítsek neki... nem?"

Te nem segítesz, hanem csak szoimplán b..szogatod. Igazi pióca viselkedés.

A te dolgod, hogy segíts HA KÉRI. De nem lehet a segítséget ráerőltetni valakire, aki nem akarja. Nem is kell.

Ahogy írták, ez olyan mint a vicc.

Miért késtél az iskolából?

Mert átsegítetem egy nénit a zebrán.

Na de miért tartott ennyi ideig?

Hát mert az Istenért sem akart átmenni.

2022. jan. 3. 19:22
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
38: már én is írtam neki tegnap, hogy olyan mint az úttörő, aki áttuszkolja a vak bácsit a zebrán... :-D
2022. jan. 3. 19:25
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Na, nekem is ilyen az egyik családtagom (nem lehet gyerekem, de juszt okoskodik meg mondja a bromságait - kit érdekel, őszintén?), aztán csodálkozik, hogy soha semmit nem mondok el neki.

A lányodnak, ha lenne egy kis esze, már rég megszakította volna veled a kapcsolatot.

2022. jan. 4. 06:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!