Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom idegrohamot kap ha...

A lányom idegrohamot kap ha segíteni próbálok neki. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Nagy lányom van. 35 éves. Sok gondja van amit nekem anyaként nehéz végignéznem. Nincs gyereke, egészégügyi problémái vannak. Idén ment férjhez, azt mondják örökbe akarnak fogadni. Talán már jelentkeztek is a megfelelő szerveknél. Nem tudom pontosan mivel alig avat be az életébe. Néha elmondja hogy éppen hogy van, milyen eredményeket kapott az orvosnál (pajzsmirigy betegsége van, azt mondja gyógyíthatatlan, meg valami nőgyógyászati is) meg néha panaszkodik hogy sokat jár orvoshoz meg drága, de ha segíteni próbálok neki akkor teljesen kiakad. Azt mondta nekem hogy nem kért segítséget úgyhogy ne akarjak segíteni. Meg hogy én nem is értek hozzá. Pedig én csak el szeretném mondani neki ha olvastam valamit vagy hallottam valamit ami segíthetne az állapotán vagy teherbe esni. Most ez olyan nagy baj hogy ezeket el akarom mondani neki? Neki fogalma sincs arról milyen nehéz anyaként látni hogy szenved és hogy nem tehetek semmi. De ha meg tenni akarnék akkor elkezd szinte ordítani, hogy ne is mondjam, nem érdekli.

Szerintetek mit csináljak?

2022. jan. 2. 16:01
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

De hát az anyja vagyok és csak segíteni akarok

Nem értem miért nem lehet végighallgatni amit mondani akarok és amivel csak segíteni akarok. Utána ha nem akarja nem fogadja meg amit hall.

De nem, meg sem akarja hallgatni hanem kiabál velem.

Az anyja vagyok az a dolgom hogy segítsek neki... nem?

2022. jan. 2. 16:19
 12/41 anonim ***** válasza:
97%
Jó most már tuti biztos hogy kamu. Ennyire senki nem lehet idióta..
2022. jan. 2. 16:21
 13/41 anonim ***** válasza:
97%

Azt hiszed, 35 évesen nem járt elég alaposan utána, hogy miért nincs még gyereke???

Azt hiszed ezen segít az, hogy még te is cseszteted azzal, hogy a szomszéd Ilonka unokája krumplit kötött a talpára, hogy teherbe essen?

Nem, ezekkel nem segítesz, csak még mélyebbre taszítod.

Lehet, hogy nem meddő a lányod, csak olyan komoly hormonkezelés kellene a teherbeeséshez, amit nem szeretne bevállalni.

2022. jan. 2. 16:21
 14/41 anonim ***** válasza:
97%

Az anyja vagyok az a dolgom hogy segítsek neki... nem?

De... És azzal segítesz neki a legtöbbet, ha csendben maradsz a marhaságaiddal.

2022. jan. 2. 16:23
 15/41 A kérdező kommentje:

Nem kamu.

Továbbra sem értem miért esne neki nehezére engem végighallgatni. és tényleg csak jót akarok neki nem rosszat! Anyaként nagyon rosszul esik.

2022. jan. 2. 16:25
 16/41 anonim ***** válasza:
97%
De igen, anyaként az lenne a dolgod, hogy segíts neki. De látod, hogy amit most csinálsz az nem segít, csak bántod. Akkor miért csinálod tovább?
2022. jan. 2. 16:25
 17/41 anonim ***** válasza:
96%
Oké, jót akartál, semmi gond. De nem jött be. Akkor miért erőlteted tovább?
2022. jan. 2. 16:27
 18/41 anonim ***** válasza:
95%
Jól van, segíts magadon! Járj el nyugdíjas klubba vagy bánom is én csak szegény lányt hagyd békén! Foglald el magad, mert láthatóan sok az időd és energiád.
2022. jan. 2. 16:29
 19/41 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként mire számítasz? Hogy ha elég sokáig és elég erőszakosan tolod az arcába azt amire nem kíváncsi, akkor majd meggondolja magát? Segítek, nem így lesz, csak egyre jobban eltávolodik majd.
2022. jan. 2. 16:31
 20/41 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező (#11) "De hát az anyja vagyok és csak segíteni akarok" - tudod, az én rühes anyám is örökösen "csak a legjobbat akarta"... csak azt volt képtelen felfogni az idiótája, hogy ő egy másik, msásmilyen ember, és én is egy másik, másmilyen ember vagyok. Meg is lett a böjtje, az utolsó 30 évben szóba sem álltam vele... és hogy megszabadultam a hülyeségeitől, rögvest jobban is kezdtem érezni magam a saját bőrömben...
2022. jan. 2. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!