Kötelező elmosogatnom apám után?
Figyelt kérdés
Nincs mosogatógépünk, ezért nekünk kell megcsinálni.
Mindig el kell mosogatnom utána, mert ha nem akkor mindennek elhord és ordibál. Teljesen jogos lenne az ordibálás ha legalább az én piszkos tányérjaim is benne lennének. De csak az övé van. Akármit csinálok, belöki az ajtót és hiába olvasok könyvet vagy épp játszok, nekem kutya kötelességem megcsinálni.
Legfőbb indok: én vagyok a nő.
Anyának például mindig besegítek ha épp főz, van épp elég gondja. (Tehát nem vagyok lusta.)De apám az megfogja és jobb esetbe leül a tv elé/telefonozik.
2021. dec. 31. 10:18
21/21 anonim válasza:
Általánosságben elmondható, hogy mindenki együttéléskor a tőle telhető maximumot tegye meg otthon.
Még akkor is, ha gyerek szülő viszony van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!