Kötelező elmosogatnom apám után?
Nincs mosogatógépünk, ezért nekünk kell megcsinálni.
Mindig el kell mosogatnom utána, mert ha nem akkor mindennek elhord és ordibál. Teljesen jogos lenne az ordibálás ha legalább az én piszkos tányérjaim is benne lennének. De csak az övé van. Akármit csinálok, belöki az ajtót és hiába olvasok könyvet vagy épp játszok, nekem kutya kötelességem megcsinálni.
Legfőbb indok: én vagyok a nő.
Anyának például mindig besegítek ha épp főz, van épp elég gondja. (Tehát nem vagyok lusta.)De apám az megfogja és jobb esetbe leül a tv elé/telefonozik.
Hát ez nem túl jó így. És ugye nagyon visszaszólni sem tudsz, hiszen az ő háza, az ő szabályai.
Szóval marad a megszoksz vagy megszöksz...
Alapesetben nem kötelező egy felnott önmagát ellatni kepes ember után takarítani.
Apád valószínűleg soha egy kiskanalat se mosott el maga után, így ezen a berogzodesen változtatni nem fogsz tudni.
Akit evtizedekig kiszolgaltak, onnan már nehez onallonak lenni.
Az ilyen embereket egyedül kellene hagyni. Had egye meg őket a kosz.
5-ös: itt nem arról van szó, hogy a gyerek hisztizik, mert uram bocsá el kell mosogatnia!
Hanem azért, mert ha mindent nem is, de állandóan az apja után kell takarítania! Az meg csak terpeszt a tévé előtt.
Ezt nem lehet szép szóval meg beosztassal elrendezni.
Apuka el lett kapatva és egy lusta gci.
Kedves Hetes, szeretnélek egy kicsit kijavítani! Ezt nem írtam bele, de nem is ez volt a problémám.
Rendmániás. Értem ezalatt hogy amikor megunja a tévézést, elkezd a lakás véletlenszerű részein takarítani, pakolgatni.(Utána azért jön a beszólogatás hogy én miért nem csinálom a saját szobámba, de ehhez hozzászoktam) Tehát nem minden téren lusta! Ha a saját érdekeit nézi, akkor megcsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!