Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális apám?

Szerintetek normális apám?

Figyelt kérdés

Nagyszüleimnél élek, és apám elég közel lakik hozzánk(6 utca kb). Tegnap mivel karácsony, felhívtam, hogy átmennék.

De kinyögte hogy ő nincs is otthon, és oda ne menjek át ahol ő van. Valószínűleg a tesójánál volt, mert az ő hangja hallatszott a háttérben, meg zene. De mondom miért nem mehetek át oda...?

Válasza csakmert. Menjek holnap, azaz ma. De a mai nap édesanyámhoz megyek. Egyébként apám állandóan ezt csinálja. Engedélyt kell kérnem kb hogy átmehetek e, de azt akarja hogy akkor ugorjak át pl csekket kitölteni amikor neki jó. Ha számomra nem megfelelő, mert dolgom van(tanulok, besegítek a házimunkában)akkor puffog, hogy én nem vagyok képes neki segíteni...

Kb 6 éve nem élek vele, eddig anyummal, most 1 éve nagyszüleimnél élek. De 1 kezemen meg tudom számolni hányszor keresett a 6 év alatt.

Szerintetek normális, hogy a piálás előbbre való neki karácsonykor, mint a saját gyereke?

18/L

2021. dec. 26. 08:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Minek mész egy olyan szekér után ami nem vesz fel? Szarnék az ilyen apára, soha nem mennék többet még a közelébe se.
2021. dec. 26. 09:00
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
Egyetértek az 1-es hozzászolóval még a közelébe se mennék ilyen apának..
2021. dec. 26. 09:08
 3/11 anonim ***** válasza:
99%

Nagyon egyszerű. Ha legközelebb hív valamiért, hogy segíts neki, akkor mondd meg neki, hogy most nem mész át. Ha megkérdezi miért: "Csak mert". Tedd le a telefont, és ennyi.

Amúgy nem, nem normális. Gondolom a vedelés eddig is fontosabb volt bármi másnál, és ez már sosem fog változni.

Azt mondjuk én sem értem, hogy miért erőlteted ennyire a kapcsolattartást, a kérdésedből tökéletesen látszik, hogy csak akkor vagy érdekes számára, amikor segíteni kell. Bármilyen nehéz is, el kéne engedned. Így mindig is irányítani fog téged, és el fogja rontani a napjaidat. Gondolom most sem éppen erre lett volna szükséged...

2021. dec. 26. 09:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Eddig kénytelen voltam tűrni, mivel nincs jogilag rendezve a gyerektartás...
2021. dec. 26. 09:24
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Az a gyerektartás már lecsorgott apukád torkán, ital formájában.
2021. dec. 26. 09:33
 6/11 anonim ***** válasza:
99%

Gyerektartást köteles fizetni így is úgy is.

Független attól,ha a gyökérsége miatt nem találkozol vele többet.

2021. dec. 26. 09:35
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Apád egy gyökér.

De ettől függetlenül, általánosan, jómodor: Ha valakit meg akarsz látogatni és te kezdeményezed a látogatást az ő otthonában, akkor alkalmazkodni kell. Lehet bárkinek bármilyen dolga, másik vendége, esetleg a lakás nincs éppen vendégfogadásra alkalmas állapotban amikor te bejelentkezel azonnali látogatásra. Alkalmazkodj

2021. dec. 26. 10:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kerüld inkább amennyire lehet.
2021. dec. 26. 10:45
 9/11 A kérdező kommentje:
A gyerektartás téma nála nagyon egy kényes dolog. Hiába járok suliba, mivel 18 vagyok kínkeservesen adja ide azt a havi 20.000Ft-ot...bár jó ha havi 1x megyek át, hogy ideadja a pénzt.
2021. dec. 26. 19:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy egy csekket nem tud kitölteni, mindent elmond róla. Hozzám a Családsegítőbe jöttek analfabéta kisebbségek hg töltsem ki a csekket.... Okkal vagy a nagyszüleidnél! Rengeteg gyerek kerül a nagyszülőkhöz tróger szülők miatt. Nem is keresném. Nem kell pénz ilyen paraszttól
2021. dec. 26. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!