Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális apám?

Szerintetek normális apám?

Figyelt kérdés

Nagyszüleimnél élek, és apám elég közel lakik hozzánk(6 utca kb). Tegnap mivel karácsony, felhívtam, hogy átmennék.

De kinyögte hogy ő nincs is otthon, és oda ne menjek át ahol ő van. Valószínűleg a tesójánál volt, mert az ő hangja hallatszott a háttérben, meg zene. De mondom miért nem mehetek át oda...?

Válasza csakmert. Menjek holnap, azaz ma. De a mai nap édesanyámhoz megyek. Egyébként apám állandóan ezt csinálja. Engedélyt kell kérnem kb hogy átmehetek e, de azt akarja hogy akkor ugorjak át pl csekket kitölteni amikor neki jó. Ha számomra nem megfelelő, mert dolgom van(tanulok, besegítek a házimunkában)akkor puffog, hogy én nem vagyok képes neki segíteni...

Kb 6 éve nem élek vele, eddig anyummal, most 1 éve nagyszüleimnél élek. De 1 kezemen meg tudom számolni hányszor keresett a 6 év alatt.

Szerintetek normális, hogy a piálás előbbre való neki karácsonykor, mint a saját gyereke?

18/L

2021. dec. 26. 08:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell vele foglalkozni

Az én apám is alkoholista volt

A temetésre sem mentem el

2021. dec. 27. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!