Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert kapott el egy hulye...

Miert kapott el egy hulye erzes? De fhu ilyet még veletlen se mondjon apám!

Figyelt kérdés
Apukám veletlen olyat szol a fiú unokatesomnak mivel vicceltek hogy, "JAJ SZOLJ MÁ A BARATNODNEK VAGY NA UNOKAHUGODNAK HOGY MENJEN AREBB" De full viccből, (Az unokatesom hiaba fiu,olyan mint egy lany belsorexd) en meg magamba hat majdnem meghaltam, full rossz erzesem lett hogy ilyet mondott veletlen apám, fhu.. frászt kaptam szó szerint, még a hideg is ki rázott.
2021. dec. 14. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Ha semlegesek lennének az érzéseid vele kapcsolatban, nem vennéd magadra a beszólást, és nem érdekelne. Hiszen úgysem jelent semmit. Ehhez képest te magasan túlreagálod a helyzetet, mélyen meg vagy sértve, felháborodva, és még a neten is kiírtál egy kérdést róla. Pedig normál esetben ez egy olyan vicc, amit 2 perc múlva már el is felejtesz.
2021. dec. 14. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Nyugi,csak semmi izgalom.Nincs abban semmi rossz.
2021. dec. 14. 21:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Hat de a rokonom, es fhu.. ez mez viccnek is rossz volt.
2021. dec. 14. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Lehet durva volt számodra,de csak hülyült,vagy lehet perverz,nem tudható,de túl komolyan vetted.
2021. dec. 14. 21:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom, csak fhu hulyen jott ki, engem meg még a hideg is kirázott, meg a kedvem is elment mindentol
2021. dec. 14. 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:
31%
Uncsitesos kapcsoaltos kérdés, de rég is volt...
2021. dec. 14. 23:37
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
Te érted is, amit idehánytál?
2021. dec. 15. 07:17
 8/9 A kérdező kommentje:

7. Ne itt éld ki magad légyszíves,más emberek meg értik, te aki itt akkarja ki élni az életét nem. Erről nem tehetek.

8. És akkor szerinted én most kevesebb lettem hogy te ezt le írtad? Vagy te több lettél? Vald be, nincs jobb dolgod, aztán miért ne? Ugyis unalom van, igaz?

2021. dec. 15. 11:10
 9/9 anonim ***** válasza:
67%
szerintem apád tudja, hogy max a rokon nője leszel, másnál kb esélytelen vagy ennyi ésszel. fhuxd
2021. dec. 15. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!