Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kötelező elmosogatnom apám után?

Kötelező elmosogatnom apám után?

Figyelt kérdés

Nincs mosogatógépünk, ezért nekünk kell megcsinálni.

Mindig el kell mosogatnom utána, mert ha nem akkor mindennek elhord és ordibál. Teljesen jogos lenne az ordibálás ha legalább az én piszkos tányérjaim is benne lennének. De csak az övé van. Akármit csinálok, belöki az ajtót és hiába olvasok könyvet vagy épp játszok, nekem kutya kötelességem megcsinálni.

Legfőbb indok: én vagyok a nő.

Anyának például mindig besegítek ha épp főz, van épp elég gondja. (Tehát nem vagyok lusta.)De apám az megfogja és jobb esetbe leül a tv elé/telefonozik.

2021. dec. 31. 10:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28%

Nemtől teljesen függetlenül!

Én soha nem nézem, hogy a mosogatóban levő tányér, kanál, pohár kié, hogy csak az enyémet mossam el. Elmosom és kész, mert nekem van igényem a rendre.

2021. dec. 31. 12:03
 12/21 anonim ***** válasza:
82%

Akkor apukának is lehetne igénye elmosogatni, nem pedig külön köröket tenni, hogy az ő holmiját a lánya mossa el, aki a szobájából honnan tudná, hogy tele a mosogató, mert az apja kint zabált.

2021. dec. 31. 12:07
 13/21 anonim ***** válasza:
27%

Szeretnél egy jót vitatkozni? Bocs, de nekem ehhez most nincs kedvem.

Én normális család(om)ról beszéltem, ahol elmosogatunk evés után, nem pedig valaki 0-24-ben a mosogató mellett áll és azt lesi, hogy éppen ki eszik félóránként.

2021. dec. 31. 12:20
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Kötelezönek nem kötelezö.
2021. dec. 31. 13:01
 15/21 anonim ***** válasza:
32%
Ez nagyon tetszik:"Többször meg lett beszélve hogy a szobámat én takarítom (ha épp elutazok, akkor besegítenek),"
2021. dec. 31. 14:47
 16/21 A kérdező kommentje:
Mi a baj vele?
2021. dec. 31. 15:10
 17/21 anonim ***** válasza:
30%
Tolj ki az apukáddal. Ezentúl, ne fogadj el egy vasat sem tőlük. Kaját se. Főzz magadnak. Sőt a rezsi rád való részét tedd le neki az asztalra. Biztosan venni fogja alapot.
2021. dec. 31. 15:40
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a baromságot :

Az ő háza, ő szabályai. Fuj, hányni tudok az ilyen dumáktól, illetve felfogástól. Aki ezt így hangoztatja, az megérdemli ha egyedül marad.

2022. jan. 1. 06:27
 19/21 anonim ***** válasza:
81%

Nem mosogatnék el.

Vagyis, sajnos de, mert nem bírnám elnézni a retkes tányérokat, de amint tudnék, lelépnék.

2022. jan. 1. 09:33
 20/21 Senior Séf ***** válasza:
26%
Neki kötelező volt az elmúlt évtizedben évente új telót venni neked?
2022. jan. 1. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!