Apám miert van rám szorulva?
Ha apám szereli az autót akkor nekem is segiteni kellene? Mert azert veszekedik ha en meg bent fekszek a szobámba pedig ha nekem van ilyen dolgom akkor en egyedul intezem
17 f
Apakomplexus. Anyakomplexus. Gyakran dobálózunk ezekkel a szavakkal a mindennapokban, ám a köztudatban élő elképzelésnél sokkal árnyaltabb a kép a szülőkomplexus esetében. Vajon mitől alakulhat ki gyermekünkben szülőkomplexus? Milyen típusai lehetnek? Milyen hatást gyakorolhat gyermekünkre? Cikkünkben többek között ezeket a kérdéseket járjuk körül.
A komplexus tág értelemben a kisebbrendűség egyik fajtája, viszont egy komplexus nem jelent minden további nélkül kisebbrendűséget. Inkább arra utal, hogy van az emberben valami, ami nincs integrálva, asszimilálva, konfliktust hordoz. Ez lehet akadály, ugyanakkor ösztönözhet nagyobb erőfeszítésekre is, így akár a sikerek lehetőségeit adhatja.
Ennél sokkal egyszerűbb a képlet. Egyedül sokkal unalmasabb és bosszantóbb csinálni valamit, amit alapból nem szeretsz.
Az én apám is ezt csinálta. Volt satunk, munkaasztalunk, rögzítőnk, de még ahhoz is ott kellett állnom mellette, hogy kifúrjon egy lécet.
Gyerekként ezt bosszantónak éli meg az ember, de felnőttként belegondolva nagyon sok hasznos dolgot meg lehet tanulni már csak akkor is, ha nézed. Legalábbis felnőtt fejjel örülök, hogy nem kell minden szarrä szakembert hívnom.
Mit szólna a kerdező, ha az anyja irna ki olyan kerdest, h a nagy cula fiam míert van rámszorulva? Allandóan főzni, mosni, takaritani kell rá...
😂😂
Szerintem csak szeretne egy ilyen apa-fiu programot veled az apad
Nincs ebben semmi rossz
Segits neki es lehet vegul megszereted a dolgot es autoszerelo leszel nem tudhatod
Vagy ha nem akkor is legalabb toltottetek egymassal tartalmas idot es nem a net elott ultel
Hidd el mikor mar nem lesz se apad se anyad orulnel barminek ami veluk kapcsolatos csak veluk lehess
Netezni,pihengetni este is tudsz vacsora utan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!