Apám miert van rám szorulva?
Ha apám szereli az autót akkor nekem is segiteni kellene? Mert azert veszekedik ha en meg bent fekszek a szobámba pedig ha nekem van ilyen dolgom akkor en egyedul intezem
17 f
A szaros seggedet bezzeg jó, mikor elfurikázza vele, mi?
Utálom az ilyen hálátlan, követelőző dögöket.
Persze tudom, soha nem vitt el sehova, kegyetlen veled, te meg 14 éves korodtól dolgozol, ételt sem kapsz, szörnyű életed van, mint itt a gyíkon minden rinyáló tininek.
#10: 👍👍👍👍😂😂😂
Tudtam, h valahonnan ismerős ez a rinyalas!
Mindig az apjara panaszkodik... 🤣🤣
Inkább örülj neki, hogy egyáltalán foglalkozik veled, szeretne veled lenni, még ha autót is szereltek.
Meg szerintem pár év múlva nagyon jól fog tudni neked is jönni egy-két olyan dolog, amit ő mutatott meg neked.
És nem utolsó sorban, ha valaki segítséget kér, azt nem utasíthatod el csak azért, hogy tespedhess a szobádban.
Egyébként nem akrok ítélkezni senki felett s, de szerintem te se vagy egy életrevaló gyerek, kérdező.
Kérdező, nagyon helytelenül látod a helyzetet!
Apád jót akar: meg akar tanítani egyes fortélyokra. Nem biztos, hogy autószerelőt akar belőled nevelni, hanem meg akar tanítani egyes szerszámfogásokra. Nagy hasznát veheted még az életben, hidd el nekem!
Pihenni akkor pihenjen mindenki, ha már nincs más feladata, vagy belefáradt a munkába és pár percet pihennie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!