A szülőknek ez miért annyira érzékeny téma még manapság is?
Anyukám észrevette, hogy le vagyok borotválva odalent. Kicsit rövid volt a törölköző amikor a fürdőszobába bejött XD
Azóta legalább 3x megkérdezte ki a "kiszemelt"
Mondtam neki, hogy nincs ilyen.
Akkor meg miért "divatolok"?
Mondtam neki, hogy csak magam miatt borotválkozok. Látszott rajta, hogy nem érti.
Múlt héten bulizni mentem, gumit akart venni! Kértem, hogy most már álljon le.
Megkérdeztem barátnőmet neki szólt-e valamit anyukája, hogy szőrtelenít. Azt mondta először neki is megijedt, hogy 14 évesen pasizni akar. Szülők, felnőtt emberek, komolyan érdekelne a válaszotok, hogy számotokra mi ebben a fura ma, 2021(22)-ben?
Nem kötözködésből, hanem tényleg.
16 vagyok amúgy.
Egy ilyen kérdés már volt, csak akkor nagymamával. :D
Ha nem kamu, akkor annyi a titok nyitja, hogy az ő idejükben ez nem volt annyira elterjedt dolog.
Hihetetlen hogy ezen van mindenki fennakadva. Vagy mindenki csőlátásban szenved itt? Nem kell ahhoz odakoncentrálnia, hogy látszódjon hogy hopp nincs ott sötét szőr...
Az meg a másik, hogy mi van abban ha az anyja látja úgy, engem még 25 évesen is látott úgy, törölköző nélkül is, nagy ügy, felnőtt emberek vagyunk, nem ovisok, hogy jujj meztelen vagy de cikiiiii.
Innentől meg ennyi észrevette, gondolom simán arra gondolt, hogy esetleg már ott tartasz egy fiúval, aztán próbál segíteni, nyilván elég tolakodónak érződhet, de ettől független nem a rossz szándék vezérli.
Szerintem a legtisztább vele leülni, és kicsit beszélgetni a dolgokról, ő is megnyugszik, meg elhet értékeli is hogy kicsit megbeszélted vele.
23, És ha a saját kényelme az, hogy nem csinálja? Én is rühellem, viszket, szúr ahogy kezd visszanőni (utóbbit mondjuk a pasik is utálják), felesleges macera folyton foglalkozni vele, borzasztó. Plusz a szőr zárójelesen plusz védelem a fertőzések ellen (erre mondjuk pro és kontra érvek is léteznek).
Értelmes férfit szerencsére nem zavar a "bunda", így pont elég nyáron strandszezonban leszedni.
Csakhogy a kérdésre legyen válasz is: mert a kiégett házas nők már letojják hogy hogyan néz ki és kizárólag mensi után vagy mikor már rohadtul hiányzik ezzel a csupaszsággal jelzik hogy most igen.. :D Ezért tévesen ő ezzel azonosította, hogy te is erre használod! Simán lehet beszélgetni róla, hogy neked így kényelmes, mert pl. nem pálik be annyira és nem viszket ahogy a ruha szálai közé megy..
29N
Másba is bele szokott kötni? Mert az enyémnél ez pont fordítva van. Abba köt bele, hogy miért nem szörtelenítem, pedig már 20 vagyok.
A nyuszi és a sapka meséje, tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!