Másnak is tabu volt 13-14 évesen a "szerelem" téma a a szülők előtt? :D Ti hogy mondtátok el, ha összejöttetek valakivel? Vagy elmondtátok egyáltalán?
Figyelt kérdés
2020. szept. 27. 16:33
1/15 anonim válasza:
13-14 evesen ne gyere ossze senkivel. Amugy nalam meg 17 evesen is tabu volt elmondani xd
2/15 anonim válasza:
Pontosan hogy érted azt, hogy osszejonni valakivel?
3/15 A kérdező kommentje:
#1. "Másnak is tabu volt?" Tehát már nem 14 éves vagyok.
2020. szept. 27. 16:41
5/15 A kérdező kommentje:
17 :)
2020. szept. 27. 16:46
6/15 Metionin válasza:
Nálunk ebben a korban kezdtek zaklatni azzal hogy na ki tetszik, van már udvarlód? De nem a szülők hanem inkább a rokonok. A szüleim ilyen tekintetben gyerekként kezeltek akkor.
7/15 anonim válasza:
Érdekes, mert én tabuként kezeltem, "szégyelltem", a kisöcsém viszont nyíltan kommunikál róla.
8/15 anonim válasza:
Szóval osszejottel (=lefekudtel?) egy 13-14 evéssel és most kirohogod a háta mögött, mert náluk otthon tabu a szerelem téma a szülők előtt?
9/15 anonim válasza:
Nekem 13-14 évesen eszembe se jutott összejönni valakivel. Fel se merült. 16-17 évesen kezdtem gondolni ilyenre, amikor igazán megtetszett valaki.
10/15 anonim válasza:
Nálunk kérdezgették hogy mikor lesz már barátom😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!