A szülőknek ez miért annyira érzékeny téma még manapság is?
Anyukám észrevette, hogy le vagyok borotválva odalent. Kicsit rövid volt a törölköző amikor a fürdőszobába bejött XD
Azóta legalább 3x megkérdezte ki a "kiszemelt"
Mondtam neki, hogy nincs ilyen.
Akkor meg miért "divatolok"?
Mondtam neki, hogy csak magam miatt borotválkozok. Látszott rajta, hogy nem érti.
Múlt héten bulizni mentem, gumit akart venni! Kértem, hogy most már álljon le.
Megkérdeztem barátnőmet neki szólt-e valamit anyukája, hogy szőrtelenít. Azt mondta először neki is megijedt, hogy 14 évesen pasizni akar. Szülők, felnőtt emberek, komolyan érdekelne a válaszotok, hogy számotokra mi ebben a fura ma, 2021(22)-ben?
Nem kötözködésből, hanem tényleg.
16 vagyok amúgy.
A szőrtelenítés felnőttes dolog és sok szülőt zavar, hogy kezd felnőni a gyereke. Félt anyukád.
Másfelől az idősebbekben még mindig él a tévhit, hogy ilyet csak azért csinál egy nő, hogy felkeltse a férfi érdeklődését.
5-7-re:
Végül is egy anya miért ne léphetne be egy pillanatra a fürdőszobába, mikor az azonos nemű gyereke ott van? És azt, hogy ott full csupasz, azért könnyű észrevenni. Ebből pedig adódik a kérdése.
Szóval szerintem nem kamu.
Kérdezőnek:
Nyilván abból indul ki egy szülő, hogy a szőrtelenítést mások miatt csinálja egy lány. A lábát és hónalját azért, hogy tesiórán a többi lány ne tegyen rá megjegyzést, ill. ha melegebb lesz, akkor shortban vagy miniszoknyában ill. ujjatlan felsőben járhasson.
Ennek analógiájára az intim szőrzetét leginkább amiatt szedi le, mert egy fiú előtt le fog vetkőzni meztelenre és jó benyomást akar kelteni nála.
Egy szülő úgy gondolkodik, hogy minek szőrtelenítenéd még ott is magadat, ha senki nem nézné.
Semmi gond nincs, egyszerűen másképp látjátok ezt a kérdést.
Akkor se százas anyád, hogy a pinádat lesi. Bocs, én is anya vagyok, egyidős gyerekem van mint te, de azért naa, akármilyen a kaocsolatotok, én elhiszem hogy...
De azért akkor is. Anyám is ilyen lesős volt. Ebből lett elegem! Soha nem nyitok rá a gyerekemre hogy meglessem odalenn. Ha akarom, akkor szemtől szembe megkérdezem, beszélgetünk mindenről.
Tudod mi ez? Full megalázó amit anyád művel. Mondd meg neki szálljon le rólad mert nem normális amit csinál. Megragadt valami özönvíz előtti időben.
Teljesen hülyének néz téged, én biztos nem hagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!