Mi a véleményetek erről az írásról? 2. feleség téma
Sajnos vannak olyan szituációk ahol mindig van vesztes. Ezt szerintem nem lehet úgy csinálni hogy mindenki jól járjon. Itt a gyerek a vesztes. Egy kislány aki azt látja, hogy az imádott férfi az apa elhagyta őt egy új szebb, fiatalabb, jófejebb anyukától született gyermekért. Akivel mindig együtt van, míg ő ha beteg, segítség kell a házi a csak anyukájára számíthat. Valószínűleg rányomja bélyegét egész életére a tény hog, ha a saját apja elhagyta akkor más férfi is így tesz majd. Mindig van aki szebb, fiatalabb és jófejebb. Szerencsére anyuka nem szült megint, így ezt csak egyik oldalról tapasztalta meg. Gyakran mindkét oldalon ez van.
Nem a válással van itt a gond, ha gond van váljanak, de minek új gyerek. Itt sajnos az új pár "megérte" boldogságának az ára az volt, hogy a gyerek azt látta ő nem volt elég jó az apjának kellett másik. Az ő élete a tiétekért, és ezt az apuka vállalta.
Tudod ha az író tényleg szép, fiatal és jófej lenne(igen ez az öndicséret verte ki nálam a biztosítékot), nem kellett volna mást boldogtalanná tenni saját boldogságáért, hanem talált volna egy tiszta lapot. Ez már sosem lesz tiszta, és nem is volt az soha.
2es válás esetén írtó undorító exfeleség/exférj lennél ám. 🤷♀️
Minek meg egy gyerek? Pfff, aki elválik mert pl megcsalták, az esetleg köttesse is el magát és nem jár neki a boldogság? Agybaj van ám.
„Őszintén megértem, és mindig is megértettem, miért nem szívelt túlzottan a lánya. Az apukája egy idegen nőt hozott a házhoz, és most már nem az ő anyukáját szereti, hanem ezt az anyukájánál fiatalabb, csinosabb, mosolygósabb, „jófejebb” valakit.”
Erre mondják, hogy úgy el van telve magától, hogy alig fér magába :D
2es, te beteg vagy. 🤷♀️
Atlag 2hetente 1 hétvége jut apukáknak és pont a veled hasonlóan gondolkodó sértett exek miatt. Akkor ki is a hibás? Fogalmad sincs egy ilyen helyzetről de osztod az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!