Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az írásról? 2. feleség téma

Figyelt kérdés

Azért is linkeltem be,mert itt is rengetegen támadják a 2. feleségeket

[link]

2021. aug. 20. 08:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
77%

Nem általánosítok, de

A cikkírótól elmaradt a gyerek az ex miatt

A kérdező életéből elmaradt a gyerek az ex miatt

3 jó barátom van akinek az apja azért nem látogatta soha mert az ex

Ugyanezen storykba a hitel is mind az ex miatt, és mindannyian hangsúlyozzák a felsőbbrendűségeteket exhez képest, na ne már.

Anyák vagytok, tegyétek fel magatoknak a kérdést hogy ki és hogyan tilthat el a gyerekedtől?

Szintén különbözőek vagyunk, de engem senki sehogy. Szép kifogás az összeset hibát az exre kenni.

Miért is nem tudják az ismeretségi körötökben a férjed múltját? Szégyenli a gyerekét? Na ezért nem fogunk egy ligában játszani soha. Aki valamit tett azért vállalja a felelősséget, és el lehet venni anyától is gyereket. Ha vki akarja.

Egyébként boldog házasságban élek, és ha elhagynának ha akarnám se tudnám eltiltani a gyerekem, mert nem hagyná sem ő, sem a gyerekek, sem a rokonok (az enyémek se, nemhogy az övéi).

Nem egyedi a ti történetének, de mindig rá tudok csodálkozni, hogy hogy tudtok úgy élni, mintha nem is létezne? Még az ismerőseinek se tudnak róla. Pedig biztos ő is megérdemelné a boldogságot, meg hogy büszke legyen rá.

2021. aug. 21. 16:55
 22/36 anonim ***** válasza:
90%
A bank a leghűségesebb társ. Tőle nem lehet csak simán elválni, meg otthagyni. Nem tudod a múltad letagadni. Mindig rádtalál. Ráadásul megértő, elfogadó, és nem érdekli hogy a régi vagy az új asszony, vagy valamelyik gyerek fizeti vissza a pénzt. És a bank mindig nyer. Lefogadom hogy már rég elnyaralták a vezetők a pénzeteket, míg ti még mindig egymásra köpködtök.
2021. aug. 21. 17:09
 23/36 A kérdező kommentje:
A gyerek (nálunk) az anyjánál akar lenni. A gyerek amikor nálunk volt sírt hogy haza akar menni. A gyerek azt mondta inkább nem akar találkozni az apjával,mert abból csak vita van. Tehát akik annyira hősiesen a gyerek pártján álltok,ti mit tennétek? Elhoznátok a gyereket az anyja mellől az akarata ellenére? Odamennétek 2 hetente a gyerek szeme láttára vitatkozni az anyjával? Mert attól nem lesz lelki beteg ugye? Imádom hogy itt mindenki jobban tudja hogy kinek mi lenne a legjobb ismeretlenül is. A gyerek szereti az anyját meg a nagyanyját,velük él,hasonlóan gondolkodik,az ő szemükben az apa a kivülálló aki betolakodik az ő kis családjukba. Gyerek kora óta így nevelték,ezt szokta meg
2021. aug. 21. 17:48
 24/36 anonim ***** válasza:
77%

Te mit tennél ha a saját gyereked nem akarna hozzád menni? Te hagynád?

Lehet moziba vinni, kirándulni, nagyihoz. Ahol se ti, se az anyáék nincsenek ott. Részemről a veszekedő exet is elviseltem volna csak hogy vele legyek. A te férjed mit tett? Ha ez nem jön be bármit, csak nem hagyom el. Még gyámhatóság felügyelettel is találkoztam volna vele. Én a saját gyerekemnél megoldottam volna. Idő és megbékül. 5-6 évesnek bármit be lehet magyarázni, de egy 13-14 évesnek már nem. Addig ki kell tartani.

Sokat jelent ha kitartanak akkor is melletted ha rossz vagy. Ha úgy is kellesz ha sírsz, és ha akkor is szeretnek ha te direkt bunkózol. Neked természetesen ezt nem kell elviselned. Nem a te gyereked, de egy apa ettől apa, és egy anya ettől anya. Ez nem rólad szól, értékelem hogy kitartasz a férjed mellett a sok támadás ellenére. Ő kitartana melletted? Hát a gyereke és az exe mellett nem sikerült. Nem kell felvenned velem a kesztyűt. Láthatod hogy meggyőzni nem tudsz, és minden védekezésednél engem igazolsz. Akkor hadd fejezzem be azzal amit a cikkíró írt. Második feleségnek lenni szívás, de hát tudtad mit vállalsz. Viseld emelt fővel. Teljesen más ligában játszunk, ahogy írtam én a helyedben a gyerektelen mérnököt választottam volna. Az hogy ilyen helyzetben vagy a te döntésed volt. Te kitartasz mellette. A gyerek a férjed döntése volt, ő nem tartott ki mellette. Nem jó ember a férjed, de szerintem tudod ezt te nagyon jól, mint ahogy a cikkíró is tudja.

2021. aug. 21. 19:29
 25/36 anonim ***** válasza:
77%
Teljes mértékben igaza van a 24-esnek. A többi válaszával is mélységesen egyetértek. Sajnos az én apukám is ilyen volt, engedett az új feleségnek, és hagyta elmarni a régi házasságából származó gyerekeket. Persze, könnyű az exre fogni, az a legegyszerűbb. Kifogásnak tökéletes(nek tűnik).
2021. aug. 22. 06:52
 26/36 anonim ***** válasza:
21%
24 szép, amit írsz, ká, hogy a valóságban nem mindig így van és szívből örülök, hogy fogalmad sincs mikre nem képes némelyik ex. A férjem is kitartott, ma már 16 a nagy, hagyjuk milyen felületes a kapcsolat. Azt már ugyan tudja, hogy anyuka mennyit hazudozott neki, de attól még az apjával felületes a kapcsolata a sok hazugság és pl a sok kimaradt nyaralás miatt amiket az ex ügyesen torpedózott, mert bizony meg lehet, hiszen max egy cégvezető tudja egyik napról a másikra átrakni a szabit annak kezdete előtt 1-2nappal. 2-3hetente 2nap, ami a standard láthatás pedig jóformán semmire sem elég, szemben a többi időben hallgatott fejtöméssel. Szóval maradjunk annyiban, hogy igen, nem játszunk egy ligában, de hidd el, ennek a ligának a mikéntjeit max akkor értenéd meg (és döbbennél meg, hogy tud viselkedni egy exfeleség), ha egyszer bele kerülnél, amit hidd el nem kívánok senkinek!
2021. aug. 22. 09:54
 27/36 A kérdező kommentje:
26os igazad van,amíg valaki nem tapasztalja meg a másik oldalt könnyű ítélkezni. Hozzáteszem amíg nem tapasztaltam meg ezt én is teljes mértékben elítéltem azokat a férfiakat akik nem keresik a gyerekeküket
2021. aug. 22. 10:01
 28/36 anonim ***** válasza:
19%

27, detto. Álmomban sem gondoltam volna mikre nem képes egy édesanya a saját gyerekével szemben is, csak azért, hogy 'bosszút' álljon, mert őt elhagyták, teszem hozzá azért, legalábbis férjem esetében, mert a 2. félrelépését férjem már nem tudta lenyelni. Volt itt minden: láthatás akadályozása (jajj most beteg - nem volt az), gyereknek hazudozás az apjáról (pl apád megvert, apád megcsalt nem szeret, apád kocsmázik, apád nem fizeti a gyerektartást ezért nem tudjuk megvenni), lelki terror (jaj hát ha apához mész akkor le kell mondjam ezt-azt a szipiszupi programot, melyek érdekesen mindig apás hétvégére estek, apánál a gyerek telefonon hivogatása ezt vettem azt vettem vagy ez az itt van és te nem vagy itt, szarszemét 2.feleség vette el apát tőlünk - kár, hogy válás után ismertem egyáltalán meg, dehát egy 4évesnek bármit be lehet adni, így kurvázott le simán a 4éves! gyerek) stb stb stb. Eredmény, apukával felületes a kapcsolata, anyukát meg ott veri át ahol tudja és nem bízik benne semennyire. Megérte? Nyílván nem, de azért a gyk népe szerint apuka a szar és gonosz, mert 10év után gyereket mert vállalni és elengedte mostanra azt a reményét, hogy valaha bensőséges legyen a kapcsolata az első házasságából születettel. 🤦‍♀️👏

Lehet ítélkezni csak épp felesleges, míg nem hordtátok egy ilyen apuka cipőjét!!

2021. aug. 22. 10:41
 29/36 A kérdező kommentje:
28as nem kicsit ismerős. Nálunk még azzal is tarkítva hogy az ex bemesélte az aktuális pasijának is hogy a férjem le akarta lökni a lépcsőn és a láthatás alkalmával a pasi nekiesett a gyerek előtt
2021. aug. 22. 10:58
 30/36 anonim ***** válasza:
36%

29, hasonló nálunk is volt... összemarta a saját kezét és mindenkinek azt terjesztette, hogy a férjem volt, látleletet is vetetett. A mázlija férjemnek az volt, hogy olyan időpontot jelölt meg, hogy mikor történt, hogy ugyan ő nem látta, de a szomszéd végig nézte a vitát és tanusította, hogy férjem 2méternél nem ment közelebb, állt egyhelyben és tűrte, hogy minősítjetetlen stílusban ordít vele az ex karján a gyerekkel. A gyámügy meg anyuká figyelmeztette. Bem tért észhez, még szemetebb lett, csak még sunyibban.

Lehet ezt is lepontozni, attól még megtörtént, sajnos.

2021. aug. 22. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!