Mi a véleményetek erről az írásról? 2. feleség téma
Nem általánosítok, de
A cikkírótól elmaradt a gyerek az ex miatt
A kérdező életéből elmaradt a gyerek az ex miatt
3 jó barátom van akinek az apja azért nem látogatta soha mert az ex
Ugyanezen storykba a hitel is mind az ex miatt, és mindannyian hangsúlyozzák a felsőbbrendűségeteket exhez képest, na ne már.
Anyák vagytok, tegyétek fel magatoknak a kérdést hogy ki és hogyan tilthat el a gyerekedtől?
Szintén különbözőek vagyunk, de engem senki sehogy. Szép kifogás az összeset hibát az exre kenni.
Miért is nem tudják az ismeretségi körötökben a férjed múltját? Szégyenli a gyerekét? Na ezért nem fogunk egy ligában játszani soha. Aki valamit tett azért vállalja a felelősséget, és el lehet venni anyától is gyereket. Ha vki akarja.
Egyébként boldog házasságban élek, és ha elhagynának ha akarnám se tudnám eltiltani a gyerekem, mert nem hagyná sem ő, sem a gyerekek, sem a rokonok (az enyémek se, nemhogy az övéi).
Nem egyedi a ti történetének, de mindig rá tudok csodálkozni, hogy hogy tudtok úgy élni, mintha nem is létezne? Még az ismerőseinek se tudnak róla. Pedig biztos ő is megérdemelné a boldogságot, meg hogy büszke legyen rá.
Te mit tennél ha a saját gyereked nem akarna hozzád menni? Te hagynád?
Lehet moziba vinni, kirándulni, nagyihoz. Ahol se ti, se az anyáék nincsenek ott. Részemről a veszekedő exet is elviseltem volna csak hogy vele legyek. A te férjed mit tett? Ha ez nem jön be bármit, csak nem hagyom el. Még gyámhatóság felügyelettel is találkoztam volna vele. Én a saját gyerekemnél megoldottam volna. Idő és megbékül. 5-6 évesnek bármit be lehet magyarázni, de egy 13-14 évesnek már nem. Addig ki kell tartani.
Sokat jelent ha kitartanak akkor is melletted ha rossz vagy. Ha úgy is kellesz ha sírsz, és ha akkor is szeretnek ha te direkt bunkózol. Neked természetesen ezt nem kell elviselned. Nem a te gyereked, de egy apa ettől apa, és egy anya ettől anya. Ez nem rólad szól, értékelem hogy kitartasz a férjed mellett a sok támadás ellenére. Ő kitartana melletted? Hát a gyereke és az exe mellett nem sikerült. Nem kell felvenned velem a kesztyűt. Láthatod hogy meggyőzni nem tudsz, és minden védekezésednél engem igazolsz. Akkor hadd fejezzem be azzal amit a cikkíró írt. Második feleségnek lenni szívás, de hát tudtad mit vállalsz. Viseld emelt fővel. Teljesen más ligában játszunk, ahogy írtam én a helyedben a gyerektelen mérnököt választottam volna. Az hogy ilyen helyzetben vagy a te döntésed volt. Te kitartasz mellette. A gyerek a férjed döntése volt, ő nem tartott ki mellette. Nem jó ember a férjed, de szerintem tudod ezt te nagyon jól, mint ahogy a cikkíró is tudja.
27, detto. Álmomban sem gondoltam volna mikre nem képes egy édesanya a saját gyerekével szemben is, csak azért, hogy 'bosszút' álljon, mert őt elhagyták, teszem hozzá azért, legalábbis férjem esetében, mert a 2. félrelépését férjem már nem tudta lenyelni. Volt itt minden: láthatás akadályozása (jajj most beteg - nem volt az), gyereknek hazudozás az apjáról (pl apád megvert, apád megcsalt nem szeret, apád kocsmázik, apád nem fizeti a gyerektartást ezért nem tudjuk megvenni), lelki terror (jaj hát ha apához mész akkor le kell mondjam ezt-azt a szipiszupi programot, melyek érdekesen mindig apás hétvégére estek, apánál a gyerek telefonon hivogatása ezt vettem azt vettem vagy ez az itt van és te nem vagy itt, szarszemét 2.feleség vette el apát tőlünk - kár, hogy válás után ismertem egyáltalán meg, dehát egy 4évesnek bármit be lehet adni, így kurvázott le simán a 4éves! gyerek) stb stb stb. Eredmény, apukával felületes a kapcsolata, anyukát meg ott veri át ahol tudja és nem bízik benne semennyire. Megérte? Nyílván nem, de azért a gyk népe szerint apuka a szar és gonosz, mert 10év után gyereket mert vállalni és elengedte mostanra azt a reményét, hogy valaha bensőséges legyen a kapcsolata az első házasságából születettel. 🤦♀️👏
Lehet ítélkezni csak épp felesleges, míg nem hordtátok egy ilyen apuka cipőjét!!
29, hasonló nálunk is volt... összemarta a saját kezét és mindenkinek azt terjesztette, hogy a férjem volt, látleletet is vetetett. A mázlija férjemnek az volt, hogy olyan időpontot jelölt meg, hogy mikor történt, hogy ugyan ő nem látta, de a szomszéd végig nézte a vitát és tanusította, hogy férjem 2méternél nem ment közelebb, állt egyhelyben és tűrte, hogy minősítjetetlen stílusban ordít vele az ex karján a gyerekkel. A gyámügy meg anyuká figyelmeztette. Bem tért észhez, még szemetebb lett, csak még sunyibban.
Lehet ezt is lepontozni, attól még megtörtént, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!