Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az írásról? 2. feleség téma

Figyelt kérdés

Azért is linkeltem be,mert itt is rengetegen támadják a 2. feleségeket

[link]

2021. aug. 20. 08:44
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
71%

Fenntartom továbbra is a véleményem.

30as, és még ezek után sem gondoltatok arra hogy bizony rossz környezetben van férjed gyereke? Továbbra is anyukánál hagytátok? Férjed nem érezte felelősnek magát a történtekért. Ő is szülő, ő is felel érte.

Kérdező, kit érdekel mit mondott az ex aktuális pasijának? Mi köze a gyereknek hozzá? Ti meg meg sem mondjátok másoknak azt hogy létezik. Az szebb? Ja, meg azt hogy szerinted nem is a férjed apja.

Még mindig öngólokat lőttök.

Tényleg van hogy nincs mit tenni, de az itt hozzászólók egyike sem ilyen. Az esetek max. 1%a ilyen. A többinél nincs meg a motiváció, és a szülői felelősségvállalás. Ha bűnöző lesz a gyerekből az az apa hibája is, hiszen már gyerekként látta és nem tett semmit. Pedig az KÖTELESSÉGe lett volna átvenni a nevelést, ha anyánál ilyenek történnek.

2021. aug. 22. 20:27
 32/36 anonim ***** válasza:
26%

Ebből a kommentedből is süt, hogy fogalmad sincs tapasztalatból (szerencsére), hogy miről beszélsz.

Egy nárcisztikus személyiség zavarossal (ha nem tudod mi az nézz utánna) sajnos nem lehet mit kezdeni, az összes kézzel fogható szemétkedése meg volt oldva, de az ellene nevelés alig bizonyítható, sajnos itt sem lehetett, mert hiába mesélte el a gyerek miket mond anyuka neki, a meghallgatásokon előadta a tündérbűbájt.

Vajon véletlenül vannak már szerveződések, hogy megdőljön végre itthon is az anyapárti bíróság?? Higyj amit akarsz, te csak hajtod a magadét és ismeretlenül elítélsz másokat.

Fenntartom én is az álláspontom, váláskor ritka undorító ex lennél, pusztán azért, mert süt rólad, hogy csak a saját vélt igazadat hajtod és egy pillanatra sem tudod elképzelni, hogy léteznek más helyzetek is. 🤷‍♀️

2021. aug. 22. 20:37
 33/36 A kérdező kommentje:
Szerintem hagyd 32es. Örüljön amíg nem kerül ilyen helyzetbe.
2021. aug. 22. 21:20
 34/36 anonim ***** válasza:
26%
33, elengedtem én is, hisz nincs kivel beszélgetni, papagájként hajtja csak, mit igaznak gondol és sértően általánosítani tud semmi egyebet.
2021. aug. 22. 21:24
 35/36 A kérdező kommentje:
Mert nem volt ilyen helyzetben. Férjem unokatesója ugyanezt hajtotta hogy ő ilyen helyzetben a végsőkig elmenne a gyerekért,mert nem igaz hogy nem lehef valamit csinálni,bíróság,gyámügy stb. Na hát nem telt el sok idő és ilyen helyzetbe került és ő is elismerte hogy se a gyámügy se a bíróság nem segít. Sőt mikor a gyerek előtt ahogy írtam nekiment a páromnak az ex pasija még ő is felfüggesztettet kapot és azt mondták neki hogy inkább ne menjen a gyerekért. A rendőrök mondták. Ahogy azt is hogy ők látják hogy a gyereknek sokkal jobb lenne az apja mellett,de ezzel semmit nem tudnak csinálni
2021. aug. 22. 21:51
 36/36 anonim ***** válasza:
26%
35, no igen, a hegymászás se tűnik nehéznek fényképről. Aztán mikor tényleg fel is kell mászni arra a hegyre... na akkor kiderül, hogy nem is olyan könnyű.
2021. aug. 22. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!