Egyébként ha akkora szar alak az ex, akkor miért nem a pasi neveli a gyereket? Miért hagyja hogy egy ilyen nevelje? Mert le se szarja.
2021. aug. 20. 22:14
12/36 anonim válasza:
Ha jól számolom akkor pont most van abban a szakaszban az író, amikor a szörnyű exet elhagyták. Azt írja 8 éves volt a kislány, és most a sajátja 6. Hát nem tudom, szerintem önigazolásnak írta a hölgy le ezt, mert fél. Kb. most fog eldőlni hogy nem-e kerül képbe egy fiatalabb, csinosabb, mosolygósabb. Pont abba a szakaszban van, amikor az elsőt elhagyták hitellel, gyerekkel. Nincs ezen mit szépíteni, vannak pasik (meg persze nők is) akik mindig váltanak ha jobb adódik. Szerintem 1-2 éven belül kiderül milyen vásárt csinált az író.
2021. aug. 20. 22:40
13/36 anonim válasza:
„Kb. most fog eldőlni hogy nem-e kerül képbe egy fiatalabb, csinosabb, mosolygósabb.”
Ezt sose értettem, miért hiszik a feleségek, hogy egy fiatalabb, csinosabb, mosolygósabb nőnek majd pont az ő párjuk kell két válással, hitellel, három gyerekkel.
2021. aug. 21. 01:44
14/36 anonim válasza:
A cikkíró hiszi azt, hogy azért nem fogadják el, mert ő jobb mindenben. Lepontozott 2es vagyok, és ahogy írtam ha tényleg jobb lenne jutott volna tiszta lap. Mert úgy van ahogy előző írja, aki jófej, csinos, fiatal és mosolygós, annak nem kell ilyen pasi, és nem is kell hangoztatni magáról.
2021. aug. 21. 09:27
15/36 A kérdező kommentje:
14es a férjemnek szintén van gyereke, elég sok adóssága is volt hála az ex párjának, sőt kb 2 évig harcoltunk az exxel a gyerek miatt, nekem még is ő kellett. Annak ellenére hogy az egy szemét k, ő jó ember és igenis megérdemli a tiszta lapot. Azóta a az ex a gyerekkel együtt eltűnt az életünkből (amúgy a gyerek 90%,hogy nem is a páromtól van ahogy kiderült) mi pedig boldogan élünk,mindenünk meg van, saját vállalkozást indítottunk és a legtöbb ember nem is tud a múltjáról. Egyébként engem is többszáz pasi ostromolt akkor is mikor összejöttünk,akivel akkor szakítottam egy gazd1ag jóképű mérnök volt. Ezt nem azért írom hogy én is dicsekedjek,de nem értem akik arra gondolnak hogy ha egy nő összejön egy gyerekes apával az azért van mert nem talált jobbat. Ha a gyereket meg a hibbant exet kivonjuk az egyenletből a férjem a legjobb ember akivel valaha életemben találkoztam. És ezen a véleményen van a családom és a barátaim is
2021. aug. 21. 10:33
16/36 anonim válasza:
Kitartok a véleményem mellett. Ahogy írtad nemcsak az exet, hanem a régi gyereket is eltüntettétek az életetekből. Pontozgathattok le úgy ahogy akartok, de a ti boldogságotok is egy gyereket hagyott apa nélkül. Lehet hogy férjed megérdemelné a tiszta lapot, de az a lap ha már gyereked van nem lesz tiszta. Attól még hogy nem látod, az a gyerek él valahol azzal a tudattal hogy nemcsak elhagyta az apja, de már azt is kitalálta, hogy nem is ő az apja. Ebben a kérdésben már nem kell megérzésre támaszkodni, egész pontosan kimutatható ki az apa. Sok adósság az ex párjának hála? Hitelfelvételre kényszerítette? Fegyvert fogott a fejéhez? Ha vmit aláírtál te felelsz érte. Ha a hitel az ő nevén van, akkor az az övé is, nemcsak az exé. Ahogy a gyerekkel járó felelősségből is kötelessége lenne a részét kivennie.
Elhiszem hogy ti ezzel a helyzettel jól elvagytok, én az ilyen pasiktól hányok. Attól te szeretheted, én a jóképű, gyermektelen mérnököt választottam volna, nem a felelősség elől menekülőt. Lehet hogy szép vagy, de okos nem
2021. aug. 21. 10:52
17/36 A kérdező kommentje:
16os nem fogok ebbe vitát nyitni egy idegennel. Szerintem az sokat elmond hogy mindenki megértette a párom miért döntött így,kezdve az anyjával aki egyébként imádja az összes unokáját. Ne ítélkezz amíg nem jártál a másik cipőjében,ahogy szokták mondani. Egyébként meg ha nem jöttem volna össze a párommal az a gyerek akkor is apa nélkül nőtt volna fel,mert nincs olyan ember aki élete végéig terrorban élne még a gyereke miatt se.
2021. aug. 21. 11:19
18/36 anonim válasza:
Olyan valóban nincs. Olyan van aki a gyerekét otthagyja a terrorban, ő pedig elmenekül és éli világát. Ilyet a környezetemben is látok bőven. Gyerek marad az alkoholista, depressziós, mentális sérült anyánál, apuka meg új családdal boldog. Nem ítélkezem. Te magad írtad hogy ez nektek jó. Ha meg nektek jó, miért érdekel más véleménye, vagy hogy a régi gyerek hogy érez. A te cipőben nem járok, de két barátnőm és egy barátom is pont így nőtt fel. Gyerekként hagyták magukra őket olyan anyával, akivel a kedves apukák se tudtak mit kezdeni. Pont ugyanez volt a szöveg, hogy a boldogság nekik is jár. Innen üzenem minden érintettnek hogy a gyermeküknek is járt volna. És azt az ő dolguk lett volna biztosítani. Sok boldogságot. Sosem leszünk egy állásponton, az én környezetemben ennek a storynak a másik oldalán vannak többségben. De van egy apa ismerősöm aki nem hagyta az anyánál a gyerekét. Na ő azóta nem talált új feleséget. Vajon neked gyerekkel is kellett volna a férjed? Olyan ismerős is van ahol van új gyerek, mégsem idegen a régi. Ő vigyáz a kishúgaira is. Szóval van megoldás, csak nyilván úgy könnyebb ha betemetjük a problémát. Részemről is befejezetem a beszélgetést.
2021. aug. 21. 11:51
19/36 anonim válasza:
2es te tuti elvált vagy és ez okozza, hogy ennyire elvakultan csak az egyik oldalt látod, de full hülyeséget írsz!
Mi az, hogy ha valaki elválik, akkor a gyerekeit is ott hagyja??? Általában a gyerekeket nem akarják ott hagyni, csak épp anyuka hergeli őket és ma Magyarországon ezt a fajta gyermek veszélyeztetést szinte lehetetlen bizonyítani az anya párti bíróságokon! Az én férjem is megtett mindent a gyerekért, bíróság, gyámügy stb stb, de azzal nem lehet mit kezdeni, ha anyuka tömi HAZUGSÁGOKKAL a gyerek fejét. Akkor most nekünk ne lett volna közös gyerekünk? Fogalmad sincs min megy keresztül egy ilyen helyzetben lévő apuka, te pedig gusztustalanul általánosítasz! Lehet, hogy van olyan, amiről te is írsz, sőt biztosan, de az az általánosítás, amit itt megfogalmazol attól még udorító!! Tudod nem minden fekete vagy fehér, nagyon nem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!