Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülőknek ez miért annyira...

A szülőknek ez miért annyira érzékeny téma még manapság is?

Figyelt kérdés

Anyukám észrevette, hogy le vagyok borotválva odalent. Kicsit rövid volt a törölköző amikor a fürdőszobába bejött XD

Azóta legalább 3x megkérdezte ki a "kiszemelt"

Mondtam neki, hogy nincs ilyen.

Akkor meg miért "divatolok"?

Mondtam neki, hogy csak magam miatt borotválkozok. Látszott rajta, hogy nem érti.

Múlt héten bulizni mentem, gumit akart venni! Kértem, hogy most már álljon le.

Megkérdeztem barátnőmet neki szólt-e valamit anyukája, hogy szőrtelenít. Azt mondta először neki is megijedt, hogy 14 évesen pasizni akar. Szülők, felnőtt emberek, komolyan érdekelne a válaszotok, hogy számotokra mi ebben a fura ma, 2021(22)-ben?

Nem kötözködésből, hanem tényleg.

16 vagyok amúgy.

2021. dec. 28. 19:59
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
79%
Egyáltalán nem normális, hogy anyukád 16 évesen a nemiszervedet nézegeti.
2021. dec. 28. 20:03
 2/34 anonim ***** válasza:
95%
Az én anyukám magától ajánlotta fel kamasz koromban hogy vesz nekem borotvát. Éltem is a lehetőséggel. Viszont sokan a szőrtelenítést (sajnos) összekötik a szexszel...
2021. dec. 28. 20:04
 3/34 A kérdező kommentje:

Jézusom! Nem nézegette, meglátta KB. 0,1 másodpercre.

/tudtam hogy egyesek le fognak ragadni itt/

2021. dec. 28. 20:05
 4/34 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, ez lemaradt.
2021. dec. 28. 20:08
 5/34 anonim ***** válasza:
11%
Persze, anyukád benyit, és arra a 0,1 másodpercre is a nemiszervedre fókuszál és azt keresi a szemével, hogy hol vagy szőrös.... megint egy provokáló kamukérdést láthattunk, köszönjünk!
2021. dec. 28. 20:08
 6/34 A kérdező kommentje:
Kérem lépjünk ezen túl.
2021. dec. 28. 20:11
 7/34 anonim ***** válasza:
1%
16 évesen te csak ne követelőzz! A kérdésed egyértelműen provokatív és kitaláció, és még neked áll följebb?? Ment a jelentés, köszönjük!
2021. dec. 28. 20:14
 8/34 anonim ***** válasza:
4%
Majd ha neked lesz ekkora lányod megtudod.
2021. dec. 28. 20:16
 9/34 anonim ***** válasza:
98%

miafene? szerinted ez nem életszerű? szerintem simán.

én nem jártam be a kamasz gyerekeim után a fürdőbe, de szóba került, hogy borotválkozik. teljesen normálisnak gondoltam

2021. dec. 28. 20:19
 10/34 anonim ***** válasza:
95%
A szőrtelenítés és a szex hogyan következik egymásból? Az, hogy valaki borotválkozik, nem jelenti egyből azt, hogy szexel is.
2021. dec. 28. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!