Mit gondoltok azokról az anyákról/apákról akik azt
hangoztatják, hogy megbánták, hogy gyereket szültek és
bárcsak ne lenne egy gyereke sem?
Figyelt kérdés
Egy barátom szülei szokták ezt mondani a gyerekeiknek, csak szerintem nem normális ez? Képzelem, hogy a gyerekek mit érezhetnek ilyenkor.. (Egyébként jó körülmények között élnek, nincsenek hátrányos helyzetben)
Mit lehet lepontozni a 19-es válaszomban? Biztos az is bántalmazó szülő, aki lepontoz. :D Már bánom, hogy megosztottam egy ennyire személyes dolgot itt, többé nem fogok. Amúgy annak a szülőnek még rosszabb, aki ilyet mond a gyerekének, mert val.szeg egy megkeseredett, sz@r alak, aki tele van megbánással, és azt hiszi, hogy a gyerekei nélkül arany élete lenne. Pedig val.szeg egy ugyanolyan lúzer lenne úgy is. Csak akkor meg azon nyavalyogna, hogy miért nem csinált gyereket. Erről ennyit.
2021. dec. 28. 22:13
22/31 anonim válasza:
#20.
Ezt úgy hívják, hogy pszichopátia.
2021. dec. 28. 22:21
23/31 anonim válasza:
Családomban van ilyen
Kimondva nincs ,de mindenki tudja hogy nyűg neki a gyerek. Amikor csak tudja lepasszolja a nagyszuloknek.
Bele volt betegedve mikor kiderült h terhes,pedig 30 év fölötti volt.
Sajnálom a gyereket,már látszik rajta h teher a szüleinek. Pedig csak 5 éves
Nekem is van gyermekem,16 hónapos,egyedül nevelem,de nem bántam meg hogy megszületett.
2021. dec. 28. 22:27
24/31 anonim válasza:
22 Hogy mi bajod van? Pszichopátia, mint kvázi elmebaj?? Egészen pontosan miért is? Nem is értem ezt a baromságot miből és hogyan sikerült megállapítanod, de az önkéntes orvosi “diagnózisaidat” a jövőben nyugodtan megtarthatod magadnak.
2021. dec. 28. 22:33
25/31 anonim válasza:
Sokat olvasok ilyet külföldi fórumokon is. Ha egy picit elgondolkodtok, meg lehet érteni. Igaz, bonyolultabb érzés, de nem lehetetlen. Pont a minap egy apától olvastam, hogy szereti a gyerekeit, de nem akar apa lenni.
2021. dec. 28. 23:22
26/31 anonim válasza:
23 as vagyok
Most komolyan mi ez a lepontozás?
Én a kérdésre válaszoltam.
Biztos egy olyanszülő pontoz le aki megbánta a gyermeket
2021. dec. 28. 23:39
27/31 anonim válasza:
Én anyukám kiskorom óta hajtogatta, hogy miért nem csak 2 gyereket szült, meg kar volt megszületnem. Csak a pénz miatt szült meg, hogy ne kelljen dolgoznia. Nagynéném szintén azt hajtogatta, hogy de kár volt az a harmadik gyerek.
Pszichológusnak elmondtam ezt aki azt mondta, hogy miért hazudozom szegény anyukám sír miattam, mert még kamu könnyeket is képes volt ejteni.
Inkább nem részletezem mit gondolok, mert lepontoznátok. Maradjunk annyiban, hogy évek óta nem láttam és azóta is boldog sikeres ember vagyok.
2021. dec. 29. 06:28
28/31 anonim válasza:
Azt tudom, hogy amikor a nővére kamasz volt zűrös volt az élete - például ezért. A zűrös kamaszok általában a minden héen bebszunk vagy lefekszünk fűvelfával és nagy ívben teszünk a tanulásra, de elvárjuk anya-apu pénzét-típus. Ezt pedig senki nem szereti.
2021. dec. 29. 06:43
29/31 anonim válasza:
Nem őt bántam meg, ha lehetne választani újra csak őt szeretném gyerekemnek, egyáltalán nem erről van szó.
De borzalmas látni amikor cincálja az élet és nem tudsz segíteni. Ki akarna rosszat a gyerekének tudatosan azzal, hogy erre a világra hozza, pedig ezt tesszük.
Azt reméltem, hogy neki már jobb lesz, más lesz és ez részben teljesült is, de bőven lenne még javítani való.
2021. dec. 29. 07:33
30/31 Metionin válasza:
Azt hogy őszinték. Én sok idősebb embertől hallottam, köztük anyámtól is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!