Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hangoztatják a szüleim...

Miért hangoztatják a szüleim vajon, hogy Ők fizették a iskoláztatásom, amikor általánostól egyetemig államin voltam?

Figyelt kérdés
Meg nem csak az én szüleim, hanem ezt sokaknál megfigyeltem...
2020. okt. 30. 12:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
És nyilván államin kaptad meg az összes könyvet, füzetet, írószert, iskolatáskát, iskolai ebédet, tízórait....... is.
2020. okt. 30. 12:46
 2/18 anonim ***** válasza:
29%
Ha semmiben sem segitettek, akkor a saját értéküket akarják erõsiteni,vagy felkészitenek arra, hogy idõs korukban el várják a segitségedet.
2020. okt. 30. 12:47
 3/18 anonim ***** válasza:
84%

Én ugyan soha nem hangoztattam ilyesmit, de a gyakorlatban bebizonyosodott, hogy qrva sokban van az "ingyenes" oktatás.

Iskolacuccok, kirándulások, osztálypénz, egyéb pénzek ilyen-olyan címen, rendezvények, jelmezek, egyéb pénzek ilyen-olyan címen,...

Egyetemen szintén a könyvek, felszerelések, jegyzetek,...

Éppen csak tandíj nincs, de ha nem segélyes a szülő, lehet zsebbe nyúlni.

Majd te is megtanulod, ha lesz gyereked, hogy milyen "olcsó buli" egy gyerek tanulása!

2020. okt. 30. 12:48
 4/18 anonim ***** válasza:
87%

21 éves lány vagyok, most járok egyetemre, eddig mindig államin tanultam, és nekem sosem mondták. Viszont én tudom hogy ők fizették az iskoláztatásomat. Hogy mivel?

A tanszerekkel, a ruhákkal amikben járok, az étel, a zsebpénz, az alapvető higéniai szükségleteimhez szükséges eszközök, a közlekedés, a laptop, a kollégium/albérlet. Ez is mind-mind pénz, amik nélkül nem biztos hogy eltudtam volna végezni a sulit, ha nem támogatnak. És hálás is vagyok nekik, tervezem meghálálni.

2020. okt. 30. 12:48
 5/18 anonim ***** válasza:
85%
4-es vagyok még. És a pénzbe nem kerülő támogatás lelki szinten, az hogy meghallgattak mindig, és segítettek az ügyintézésben, mindig segítettek mindenben, ahogy csak tudtak. Ez nem becsülhető, de felér minden pénzzel.
2020. okt. 30. 12:51
 6/18 anonim ***** válasza:
71%
*felbecsülhető
2020. okt. 30. 12:51
 7/18 anonim ***** válasza:
78%
Kérdezö: MILYEN egyetemet végeztél? Azt ugyanis el lehetne várni egy egyetemet végzett embertöl, hogy nem kérdezzen ennyire ostoba dolgot, ileltve legyen tisztában az alapvetö megélhetési kérdésekkel!
2020. okt. 30. 12:54
 8/18 anonim ***** válasza:
83%
Normális szülőnek nyilván természetes dolog, hogy taníttatja a gyerekét, nem is vár el érte Kossuth-díjat!... de az érdemeiket ilyen pofátlanul elvitatni, egyenesen szemétség!
2020. okt. 30. 12:57
 9/18 anonim ***** válasza:
35%
#7: 10x10 pont! :-)))
2020. okt. 30. 12:58
 10/18 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem kamukérdés...

biztos ez ihlette...

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

2020. okt. 30. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!