Miért hangoztatják a szüleim vajon, hogy Ők fizették a iskoláztatásom, amikor általánostól egyetemig államin voltam?
Én ugyan soha nem hangoztattam ilyesmit, de a gyakorlatban bebizonyosodott, hogy qrva sokban van az "ingyenes" oktatás.
Iskolacuccok, kirándulások, osztálypénz, egyéb pénzek ilyen-olyan címen, rendezvények, jelmezek, egyéb pénzek ilyen-olyan címen,...
Egyetemen szintén a könyvek, felszerelések, jegyzetek,...
Éppen csak tandíj nincs, de ha nem segélyes a szülő, lehet zsebbe nyúlni.
Majd te is megtanulod, ha lesz gyereked, hogy milyen "olcsó buli" egy gyerek tanulása!
21 éves lány vagyok, most járok egyetemre, eddig mindig államin tanultam, és nekem sosem mondták. Viszont én tudom hogy ők fizették az iskoláztatásomat. Hogy mivel?
A tanszerekkel, a ruhákkal amikben járok, az étel, a zsebpénz, az alapvető higéniai szükségleteimhez szükséges eszközök, a közlekedés, a laptop, a kollégium/albérlet. Ez is mind-mind pénz, amik nélkül nem biztos hogy eltudtam volna végezni a sulit, ha nem támogatnak. És hálás is vagyok nekik, tervezem meghálálni.
Szerintem kamukérdés...
biztos ez ihlette...
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!