Szülők, megengednétek a gyereketek párjának, hogy beköltözzön?
Figyelt kérdés
Nincs saját lakrésze a “gyereknek”, csak egy nagy szobája. A gyerek dolgozik, a párja nem (tanul). A kaját a gyerek fizeti.2021. dec. 25. 17:07
31/36 anonim válasza:
Kizarolag abban az esetben engednem meg ha a fiamnak lenne 5 millio onereje es meg 3 evet akarna sporolni lakas onerore es termeszetesen a lany is hozna bele 2-3 milliot, azaz dolgozo lany lenne nem egy most vegzett gimis. A fiam eljegyezne es kozosen gyujtenenek kozos lakasra es megbestelnenk max 3 evig maradhatnanak.
32/36 anonim válasza:
Hat ha a lanyomat kene elengedni annak nem orulnek de ha ismerem a sracot es megbizhato talan. A fiamat alap. Csinaljon amit akar 😀
33/36 babyboom567 válasza:
Kedves 19 éves Kérdező!
NE költözz be a barátod szüleihez.Kiszolgáltatott,alárendelt lennél(a barátodnak mindenképp), bármilyen übercukik is a szülei.
Simán mondd meg.Figyelj Pisti,én még tanulok, nem tudom eltartani magam, és nem szeretném,hogy te vagy a szüleid tartson el,ebből sok konfliktus lenne, kedvelem a szüleidet,nem akarom elrontani a jó kapcsolatot.Majd összeköltözünk albiba, ha végeztem a sulival,és lesz munkám.
34/36 anonim válasza:
1. szülőként nem engedném
2. a pasid is írt ide ki kérdést, asszem, pár napja
3. nőként ebbe nem mennék bele az fix
35/36 anonim válasza:
Itt a srác kényszerpályára állítana mindenkit. Ő az a srác akit itt (gyk)minden csaj mamahotelesnek tartana, de itt fő gubanc hogy full kényelmi indok játszik be nála, méghozzá hogy kéznél legyél ha rájön az inger. Viszonylag hamar elhangzana az első "akkor húzzál haza" majd békülősszex és elölről újra az egész perpatvar.
36/36 anonim válasza:
Akkor is feszélyezve érezné magát egyes kommentelő, ha mondjuk egy 2 fürdőszobás 2wc-s 2 konyhás, 4 szobás külön álló szintű házról lenne szó? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!