Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, megengednétek a...

Szülők, megengednétek a gyereketek párjának, hogy beköltözzön?

Figyelt kérdés
Nincs saját lakrésze a “gyereknek”, csak egy nagy szobája. A gyerek dolgozik, a párja nem (tanul). A kaját a gyerek fizeti.
2021. dec. 25. 17:07
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
49%
Zsarolom? Ja. Vegulis, ja, zsarolom. A logikai szerint ugye akkor is nekem kellene eltartanom, ha egy hónappal később még közli, hogy ja, terhes vagyok. A felnőtt létnek vannak szabályai. A felnőtt él külön. A felnőtt eljárása önmagát. Ennyi.
2021. dec. 25. 18:40
 22/36 anonim ***** válasza:
31%
Eljárása....Eltartja akart lenni
2021. dec. 25. 18:40
 23/36 anonim ***** válasza:
91%

"Anyutól/aputól kérek pénzt rezsire, kajára?"

Miért?

Jobb lenne a pasidtól kéregetni tanszerre, cipőre, ruhára, egy tamponra, vagy aranyér kenőcsre?

Vagy anyjától?

Senkihez ne költözz, ameddig magadat nem tudod eltartani és a saját számláidat, kötelezettségeidet, igényeidet nem magad állod!

2021. dec. 25. 18:44
 24/36 anonim ***** válasza:
83%
Nem támogatnám az élősködést
2021. dec. 25. 18:51
 25/36 anonim ***** válasza:
97%

"A barátom be akar költöztetni a szüleihez, mert ő már esténként velem akar lenni. Nekem nagyon kellemetlen lenne..."

Mi az, hogy Ő be akar költöztetni? Tekintve, hogy te magad nem tartod jó ötletnek és nem szeretnél költözni, nem jó ötlet.

Ne hagyd magad ilyen szinten irányítani, ez bennem rossz előérzetet kelt a későbbiekre.

Ilyen esetben szülőként én nem engedtem volna a fiam heppjének.

2021. dec. 25. 19:06
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem nem jó ötlet! Ha lenne külön lakrész (minimum külön fürdő), akkor talán…de neked és a szülőknek is rengeteget kéne alkalmazkodni.

De 25 éves,dolgozó férfi ne a gyerekszobájába akarja már költöztetni a barátnőjét. Az is érthető, ha még esetleg gyűjteni szeretne pénzt, de akkor érje be azzal, hogy időnként ott alszol (illetve esetleg ő nálatok).

2021. dec. 25. 21:32
 27/36 anonim ***** válasza:
92%
Az összeköltözés a házasság előtti lépcsőfok. De ha ennyire komoly, Akkor miert az anyja egzisztenciajara epiti fel a kapcsolatat? 25 evesen illene albiba mennie. Szerencseje van veled, nem sok no jarna olyan pasival aki az ANyjaval el. Dolgozz te is es menjetek albiba.
2021. dec. 25. 21:40
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekszobába való költözést nem nevezném összeköltözésnek.
2021. dec. 25. 21:47
 29/36 anonim ***** válasza:
23%
Ha van hely persze.
2021. dec. 25. 22:21
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartanám jó ötletnek. Ha a párod felnőttesdit akar veled játszani, akkor váljon először ő felnőtté: költözzön külön a szüleitől. A saját lakásába vagy bérleményébe nyugodtan költözz oda, de a szüleihez a párod gyerekszobájába ne.

Nagyon egyetértek 26-os és 28-as válaszokkal!

2021. dec. 26. 00:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!