Szülők, megengednétek a gyereketek párjának, hogy beköltözzön?
"Anyutól/aputól kérek pénzt rezsire, kajára?"
Miért?
Jobb lenne a pasidtól kéregetni tanszerre, cipőre, ruhára, egy tamponra, vagy aranyér kenőcsre?
Vagy anyjától?
Senkihez ne költözz, ameddig magadat nem tudod eltartani és a saját számláidat, kötelezettségeidet, igényeidet nem magad állod!
"A barátom be akar költöztetni a szüleihez, mert ő már esténként velem akar lenni. Nekem nagyon kellemetlen lenne..."
Mi az, hogy Ő be akar költöztetni? Tekintve, hogy te magad nem tartod jó ötletnek és nem szeretnél költözni, nem jó ötlet.
Ne hagyd magad ilyen szinten irányítani, ez bennem rossz előérzetet kelt a későbbiekre.
Ilyen esetben szülőként én nem engedtem volna a fiam heppjének.
Szia! Szerintem nem jó ötlet! Ha lenne külön lakrész (minimum külön fürdő), akkor talán…de neked és a szülőknek is rengeteget kéne alkalmazkodni.
De 25 éves,dolgozó férfi ne a gyerekszobájába akarja már költöztetni a barátnőjét. Az is érthető, ha még esetleg gyűjteni szeretne pénzt, de akkor érje be azzal, hogy időnként ott alszol (illetve esetleg ő nálatok).
Nem tartanám jó ötletnek. Ha a párod felnőttesdit akar veled játszani, akkor váljon először ő felnőtté: költözzön külön a szüleitől. A saját lakásába vagy bérleményébe nyugodtan költözz oda, de a szüleihez a párod gyerekszobájába ne.
Nagyon egyetértek 26-os és 28-as válaszokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!