Anyám miért utál engem ennyire?
Anyám sosem elégedett azzal, amit csinálok. Ha főzök, akkor vagy túl fűszeres az ételem, vagy semmi íze nincs. De ő persze mindent jól megcsinál, amit lehet, magára egy rossz megjegyzést nem mondana, ő mindent tökéletesen csinál.
Sokszor mondja azt, hogy takarodjak el itthonról, utána meg azt, hogy mégis mit csinálnék ha elköltöznék, nem tudnék nélküle megélni.
Ha elmondom a problémáimat, akkor már én vagyok a szemét, aki csak mindig idegesíti. A testvéremre sosem panaszkodik, pedig ő is otthon él még. De ők ketten sokszor összefognak ellenem.
Volt már úgy apámmal összeveszett, de előtte velem is veszekedett, és ilyenkor mindig én vagyok a hibás, amiért apám haragszik rá. Szerinte sokkal könnyebb lenne minden, ha nem lennék itthon, de ha meg elmennék, akkor meg hálatlan vagyok, amiért nem foglalkoztam vele, ellenben a testvéremmel. Ő bármit csinál sosem szidja le.
Ha vesz nekem valamit, amit nem is kértem tőle, akkor mondja hogy nézzem csak ő mennyire szeret engem, de persze én meg semmit nem teszek érte.
Amúgy már gyerekként is mindenbe beleszólt, tesóm mindig szabadabban volt eleresztve. Ő ha csinált valami hülyeséget, se kellett hallgatnia egy életen át, mint nekem. A családi programokra se szeretné sose ha mennék, ha készülődök is mindig csúnyán ordibál velem. Meg amúgy is. Szerinte tesómmal sosincs semmi probléma, csak velem, és ez jó.
most konkretan leirtad az en anyukamat
mit ert el ezekkel? 19 evesen elkoltoztem egy masik orszagba es minden kapcsolatom megszakitottam vele :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!