Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért utál engem ennyire?

Anyám miért utál engem ennyire?

Figyelt kérdés

Anyám sosem elégedett azzal, amit csinálok. Ha főzök, akkor vagy túl fűszeres az ételem, vagy semmi íze nincs. De ő persze mindent jól megcsinál, amit lehet, magára egy rossz megjegyzést nem mondana, ő mindent tökéletesen csinál.

Sokszor mondja azt, hogy takarodjak el itthonról, utána meg azt, hogy mégis mit csinálnék ha elköltöznék, nem tudnék nélküle megélni.

Ha elmondom a problémáimat, akkor már én vagyok a szemét, aki csak mindig idegesíti. A testvéremre sosem panaszkodik, pedig ő is otthon él még. De ők ketten sokszor összefognak ellenem.

Volt már úgy apámmal összeveszett, de előtte velem is veszekedett, és ilyenkor mindig én vagyok a hibás, amiért apám haragszik rá. Szerinte sokkal könnyebb lenne minden, ha nem lennék itthon, de ha meg elmennék, akkor meg hálatlan vagyok, amiért nem foglalkoztam vele, ellenben a testvéremmel. Ő bármit csinál sosem szidja le.

Ha vesz nekem valamit, amit nem is kértem tőle, akkor mondja hogy nézzem csak ő mennyire szeret engem, de persze én meg semmit nem teszek érte.

Amúgy már gyerekként is mindenbe beleszólt, tesóm mindig szabadabban volt eleresztve. Ő ha csinált valami hülyeséget, se kellett hallgatnia egy életen át, mint nekem. A családi programokra se szeretné sose ha mennék, ha készülődök is mindig csúnyán ordibál velem. Meg amúgy is. Szerinte tesómmal sosincs semmi probléma, csak velem, és ez jó.

2021. dec. 21. 13:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Hány éves vagy?
2021. dec. 21. 13:19
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
Te lány vagy, tesód fiú?
2021. dec. 21. 13:20
 3/18 A kérdező kommentje:
Már húszas éveim közepén járok, a testvérem idősebb, és lány.
2021. dec. 21. 13:22
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
Mi a fenét keresel otthon? Hiába ácsingózol a szeretetére. Lépj le és bizonyítsd be magadnak, hogy ügyes, talpraesett felnőtt vagy.
2021. dec. 21. 13:26
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem amilyen gyorsan csak tudsz, menj el otthonról, minél hamarabb. Ne engedd hogy rajtad élje ki magát, mert itt nem veled van a gond, hanem a saját hibáit vetíti ki rád. Becsüld meg magad annyira, hogy megkíméled magad ettől, ugyanis nem vagy köteles ezt tűni.
2021. dec. 21. 13:27
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
Már rég ott kellett volna hagyni és elköltözni. Anyád nem fog változni, ameddig ott laksz ezt fogod hallgatni.
2021. dec. 21. 13:28
 7/18 anonim ***** válasza:
85%
Gondold át, és csak addig maradj otton, amíg így jobb. Addig viszont ne panaszkodj, hiszen a saját választásod (hiszen felnőtt emberként bármikor dönthetsz úgy, hogy lelépsz és mész akár a híd alá), és nyilván mindennek megvan az ára: annak is, ha elköltözöl, annak is, ha maradsz. Ne menekülj, de gondolkodj, és tegyél azért, hogy minél előbb meglegyen rá a lehetőséged, hogy elköltözz. Amikor a lehetőség már megvan, akkor pedig lépj, ha úgy érzed, úgy lesz jobb mindenkinek.
2021. dec. 21. 13:35
 8/18 anonim ***** válasza:
80%
Munkahely, szobabérlés, kapcsolatmegszüntetés. Teljesen mindegy, hogy mért utál. Nem téged utál, hanem saját magát.
2021. dec. 21. 14:03
 9/18 anonim ***** válasza:
64%
Tipikus mérgező szülő. Le kell lépni és korlátozni vagy megszakítani vele a kapcsolatot. Az ilyen sosem fog szeretni és elfogadni, kár teperni.
2021. dec. 21. 15:44
 10/18 anonim ***** válasza:
78%

most konkretan leirtad az en anyukamat

mit ert el ezekkel? 19 evesen elkoltoztem egy masik orszagba es minden kapcsolatom megszakitottam vele :-)

2021. dec. 21. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!