Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám azt mondta,hogy...

Az anyám azt mondta,hogy senki nem szeret engem.Erről szeretnék kérdezni valamit?

Figyelt kérdés
Nem igazán van már erőm vitatkozni vele.Olyan,mintha egy alul üres vízbe önteném a vizet.De nekem még szükségem lesz arra a vízre.Gyerekkorom óta mondja nekem,hogy soha nem fogok semmit elérni és hogy senki sem szeret.Azt is mondta,hogy a barátaim sem szeretnek.Gyűlölöm,hogy folyton extra munkát csinál nekem.Ugyanis én ezt nem vagyok hajlandó elhinni.Mert igenis dolgozom azon,hogy lássam magamban az értéket és szeressem magam.De például most is sírok.Mert úgy érzem magam ilyenkor,mintha egy-egy ilyen rosszindulatú komment visszavetne a fejlődésben.Olyanokat mondd,hogy őt többen szeretik mint engem és hogy engem mindenki elítél, amiért rá merek kiabálni,amikor már nem bírom.Meg hogy elítélne emiatt bárki,aki hallja.Viszont,amikor megkérdeztem tőle,hogy szerinte arról mit gondolnának mások,amit rólam mond,arra meg azt mondta,hogy ő halkan beszél és ezért nem is hallják meg.A helyzet az,hogy néha úgy érzem,hogy szeret.Máskor meg hogy nem.Csak megszeretném kérdezni,hogy ez beleesik-e az abúzus fogalmába,vagy csak én túlzom el.Mert néha tényleg össze vagyok zavarodva.
2021. júl. 12. 15:20
1 2
 1/12 anonim válasza:
0%
Valamit biztosan tettél, alapból nem mondana ilyet.
2021. júl. 12. 15:26
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
Anyád egy barom és megbetegít téged. Normális szülők soha nem mondanak ilyeneket a gyerekeiknek. Lépj le onnan amint tudsz.
2021. júl. 12. 15:34
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, nem szabad, hogy visszavessen. Nehéz, de el kell engedned a szavait. Alkalmatlan szülőnek, így amint lehet költözz el és felejtsd el a napi kapcsolatot vele.
2021. júl. 12. 15:37
 4/12 Metionin ***** válasza:
99%
A saját elbaszott életét vetíti ki rád. Lépj le és felé se nézz többet.
2021. júl. 12. 15:38
 5/12 anonim ***** válasza:
98%
Az ilyen szar mocsok hulladék minek szül gyereket? Ilyennek nem való! Normális ANYA ilyet nem csinál! Valszeg abból meríti az energiáját, hogy feléd kerekedik, ne hagyjad, és soha se lássa hogy hatásos amit tesz. Ez egy nagy büdös szarkupac, nem ember, és legfőképpen nem anya! Szakítsd meg vele a kapcsolatot amint teheted, és tudatosítsd magadban, hogy nem igaz, amiket mond, ez csak egy szar ember szarsága!
2021. júl. 12. 15:40
 6/12 anonim válasza:
97%
Ne hidd el, ha bántanak. Tudom milyen érzés.. én el is hittem, hogy engem nem lehet szeretni. Semmire valónak tartottak, félelemben és szomorúságban éltem. Egyetértek az előzővel. Ha keresel annyi pénzt, költözz el, addig is olyan emberek társaságát keresd, akik nem a rosszat látják benned. Olyan embereket, akik melletted vannak, ha rossz a kedved. Nekem amikor ilyen helyzetben voltam egy ölelés mindent megért volna. Ha van ilyan ember, akire számíthatsz, legyél vele sokat.
2021. júl. 12. 15:44
 7/12 anonim ***** válasza:
97%
Az anyádnak nem lenne szabad ilyeneket mondania neked, ez nem normális. Teljesen érthető és jogos, amit érzel miatta. Gondolj bele, ha valaki a barátját illetné ilyen szavakkal, simán kiosztaná, hogy ne legyen már ekkora érzéketlen bunkó. Az, hogy az anyád mondja neked, nem teszi ezt elfogadhatóbbá, sőt, fájdalmas, hogy pont az az ember, akitől feltétlen szeretetet kellene kapnod, így tekint rád. Mivel nem ismerjük a részleteket, ennél többet nem tudok mondani, csak azt, hogy tarts ki.
2021. júl. 12. 15:46
 8/12 anonim ***** válasza:
88%

Anyukád önmagából indul ki.

Szerintem ezt jó lesz a fejedbe vésned, esetleg kitűzni papíron, hogy "Mindenki magából indul ki." Akárhányszor valamiben gátol fenti téren, akkor ez jusson eszedbe.

2021. júl. 12. 16:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele
2021. júl. 12. 22:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nehéz, de ne foglalkozz vele. Épp most olvasok egy könyvet az ilyen szülőkről és kezelésükről nagyon tudom ajánlani. A címe Szülősebek, Libriben tudod megvásárolni.
2021. júl. 13. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!