Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha senki sem hisz...

Mit tegyek, ha senki sem hisz bennem?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta az az álmom, hogy pszichológus legyek. 11 éves koromban találtam otthon egy pszichológia könyvet, és legalább 3× elolvastam, annyira érdekesnek találtam. Ha magányosnak, vagy szomorúnak érzem magam, elképzelem, hogy egy pszichológussal beszélgetek, és kérdéseket teszek fel saját magamnak.(jó, ez kicsit hülyén hangzik 😅) Viszont, amikor elmondtam a tanáraimnak, hülyének néztek, és azt mondták, hogy biztos ne legyek az, mert nem vagyok elég empatikus és türelmes. A szüleimnek is ugyanez a véleménye. Úgy gondolom, hogy én ismerem magam a legjobban, és én elég türelmesnek és empatikusnak tartom magam, minden képességem megvan ahhoz, hogy jó pszichológus legyek, de mégis rosszul esik, hogy nem hisznek bennem.

2020. nov. 1. 18:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
higyj magadban :)
2020. nov. 1. 19:09
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Aki nagyra vágyik azt mindig leszolják.
2020. nov. 1. 19:10
 3/16 anonim ***** válasza:
98%

Hányadikas vagy?

Én vagy 8.-osnak vagy középiskolásnak tipellek.

De mindegy.

Fontos tudnod,hogy a kezedben van a lehetőség. Te döntöd el,hogy mit csinálsz ezzel a lehetőséggel. Ha pszichológus szeretnél lenni,akkor legyél az.

Sem a tanáraid,sem a szüleid nem mondhatják meg,hogy te mi legyél.

2020. nov. 1. 19:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd magad eltéríteni, ha valóban ezt akarod. Ráadásul fiatal vagy még ha jól gondolom, nagyon sokat is fogsz még változni.
2020. nov. 1. 19:15
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá, ne add fel. Higyj magadban, ha te úgy érzed, hogy meg tudod csinálni, akkor miért hallgatnál azokra, akik azt mondják, hogy nem fog sikerülni/ nem vagy elég jó hozzá stb. Ha te valóban ezt szeretnéd akkor valósítsd meg, és mutasd meg nekik, hogy te neked menni fog. Nekem is mindig meg akarja mondani anyám, hogy mi legyek, de nem hallgatok rá.
2020. nov. 1. 19:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj ha nem hisznek benned, ne is beszelj róla.

Ülj le, nézz utána ,milyen sulik kellenek, milyen elvárások vannak, és mindig az éppen következő legyen a célod.

2020. nov. 1. 19:27
 7/16 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

"ez kicsit hülyén hangzik" Egyáltalán nem. Ez nagyon jól hangzik. Néha velem is előfordul, pedig járok terápiára.

Engem is leönzőztek otthon, aztán most meg azt mondják, én vagyok a legérzékenyebb. Menjél nyugodtan pszichológusnak! Amennyi bajos embervvan, rengeteg munkád leyz.

2020. nov. 1. 19:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Higgy magadban!

Na meg olvass csak utána hogy miért is szeret szabotálni a környezeted :)

Hajrá hajrá! :))

2020. nov. 1. 19:37
 9/16 anonim válasza:
90%
Saját magadban alakitsd ki a saját magadben vetett hitett és ezt erősíts fel magadban. Ha a környezetedtől várod, hogy ők adjanak hitett soha nem leszel boldog. Az emberek addig a szintig mennek általábban el ahol ők tartanak és után pedig vissza akarnak húzzni a saját szintjükre! A környezet inkabb lenyom és nem felemel. Egyedűl ami határtalan magasra tud emelni a magban vetett hit!
2020. nov. 1. 19:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

2 nagyon igaz bölcsesség jut az eszembe: Mindig csak annak a véleményére adj, aki már elérte azt a célt, ahová te tartasz!

Másik: Amikor elmondod másoknak az álmodat, kinevetnek, amikor teljesíted az álmodat, akkor meg irigykednek!

Soha ne másokra hallgass! Az emberek irigyek, rosszindulatúak! Akinek vannak céljai, álmai, azt ahelyett, hogy támogatnák, igyekeznek elvenni a kedvét... A lusta, céltalan emberek ilyen rosszindulatúk!

Menj az álmod után!! Ne a son irigy döggel foglalkozz!

2020. nov. 1. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!