Mit tegyek, ha senki sem hisz bennem?
Hányadikas vagy?
Én vagy 8.-osnak vagy középiskolásnak tipellek.
De mindegy.
Fontos tudnod,hogy a kezedben van a lehetőség. Te döntöd el,hogy mit csinálsz ezzel a lehetőséggel. Ha pszichológus szeretnél lenni,akkor legyél az.
Sem a tanáraid,sem a szüleid nem mondhatják meg,hogy te mi legyél.
Nem baj ha nem hisznek benned, ne is beszelj róla.
Ülj le, nézz utána ,milyen sulik kellenek, milyen elvárások vannak, és mindig az éppen következő legyen a célod.
"ez kicsit hülyén hangzik" Egyáltalán nem. Ez nagyon jól hangzik. Néha velem is előfordul, pedig járok terápiára.
Engem is leönzőztek otthon, aztán most meg azt mondják, én vagyok a legérzékenyebb. Menjél nyugodtan pszichológusnak! Amennyi bajos embervvan, rengeteg munkád leyz.
Higgy magadban!
Na meg olvass csak utána hogy miért is szeret szabotálni a környezeted :)
Hajrá hajrá! :))
2 nagyon igaz bölcsesség jut az eszembe: Mindig csak annak a véleményére adj, aki már elérte azt a célt, ahová te tartasz!
Másik: Amikor elmondod másoknak az álmodat, kinevetnek, amikor teljesíted az álmodat, akkor meg irigykednek!
Soha ne másokra hallgass! Az emberek irigyek, rosszindulatúak! Akinek vannak céljai, álmai, azt ahelyett, hogy támogatnák, igyekeznek elvenni a kedvét... A lusta, céltalan emberek ilyen rosszindulatúk!
Menj az álmod után!! Ne a son irigy döggel foglalkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!