Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt azért irom mert tetszik egy lány aki 15 éves én pedig 12 vagyok és nem tudom hogy lenne-e esélyem nála. Szerintettek mit tegyek? Kérlek ne gunyoljon senki miatta! Tanácsokat irjatok kérlek
Figyelt kérdés
Köszi2018. márc. 4. 13:18
1/13 anonim válasza:
Ilyenkor a nagyobbak nem nézik sokra a kisebbeket.
Te 6.-os lehetsz,ő meg gimis.
Később próbálkozz nála,akkor már ez a korkülönbség jelentéktelen lesz.
Habár addigra tutira megtalálsz más lányt.
2/13 anonim válasza:
Hát megkérdezheted hogy mi a helyzet a lánynál, de nem lesz belőle semmi:(
Bár aztán ki tudja, ezért kell elmondani nekivés ha válaszol akkor legalább tisztába vagy hogy mi a teendő, h mi lesz mert ha nem tudod a válaszát és csak sejted az semmit nem jelent.
3/13 anonim válasza:
Egy 15 eves lanyt inkabb egy 17 eves fiu fog erdekelni, mint egy 12 eves. Sajnalom, de most meg nagy a korkulonbseg koztetek, neki mas igenyei lesznek egy ido mulva, mint neked, es az nem gyereknek valo. Te korulbelul hatodikos lehetsz, o meg gimnazista.
4/13 anonim válasza:
Igen....Sajnos tényleg nincs ennek jövője.
5/13 anonim válasza:
Én ennyi idős vagyok, de még a 15 éves fiúkat is nagyon gyerekesnek tartom, inkább 16-tól felfelé tetszenek. Bocsi, de egy tizenkét éves az nagyon kicsi. Bár van egy barátnőm, akinek mindig fiatalabbak tetszenek, de nála is elég "betegesnek" tűnik ez mások szemében.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát
2018. márc. 5. 05:43
7/13 A kérdező kommentje:
És igen 6.-os vagyok.Nekem már az is sokat jelentene ha barátomnak mondhattnám.De sajnos gondolom nem lehet😭😥
2018. márc. 5. 05:56
8/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok rajta túl lépni mert egy helyre járunk edzésre
2018. márc. 5. 06:01
9/13 anonim válasza:
Lehet, hogy van esélyed, az a lány személyiségétől függ.
10/13 A kérdező kommentje:
Remélem
2018. márc. 15. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!