Az anyám azt mondta,hogy senki nem szeret engem.Erről szeretnék kérdezni valamit?
Figyelt kérdés
Nem igazán van már erőm vitatkozni vele.Olyan,mintha egy alul üres vízbe önteném a vizet.De nekem még szükségem lesz arra a vízre.Gyerekkorom óta mondja nekem,hogy soha nem fogok semmit elérni és hogy senki sem szeret.Azt is mondta,hogy a barátaim sem szeretnek.Gyűlölöm,hogy folyton extra munkát csinál nekem.Ugyanis én ezt nem vagyok hajlandó elhinni.Mert igenis dolgozom azon,hogy lássam magamban az értéket és szeressem magam.De például most is sírok.Mert úgy érzem magam ilyenkor,mintha egy-egy ilyen rosszindulatú komment visszavetne a fejlődésben.Olyanokat mondd,hogy őt többen szeretik mint engem és hogy engem mindenki elítél, amiért rá merek kiabálni,amikor már nem bírom.Meg hogy elítélne emiatt bárki,aki hallja.Viszont,amikor megkérdeztem tőle,hogy szerinte arról mit gondolnának mások,amit rólam mond,arra meg azt mondta,hogy ő halkan beszél és ezért nem is hallják meg.A helyzet az,hogy néha úgy érzem,hogy szeret.Máskor meg hogy nem.Csak megszeretném kérdezni,hogy ez beleesik-e az abúzus fogalmába,vagy csak én túlzom el.Mert néha tényleg össze vagyok zavarodva.2021. júl. 12. 15:20
11/12 anonim válasza:
Ezt meg ő honnan tudja? Azon kívül, hogy amikor ezt mondta, ő épp úgy érezte, h nem szeret, más nevében nem nyilatkozhat. Másrészt nekem volt 1 ilyen ismim. Vele szó szt úgy bántak, mint 1 kutyával egész gyerekkorában. Nagyon szegény családban nőtt fel. De küzdött. Elvégezte a Óbudai Egyetemet, talált magának 1 barátnőt, jó munkája, sok pénze és jó élete van. A szülei meg járnak hozzá pénzt koldulni. Nem nagyon szokott nekik adni. Kemény volt. Egyszer nekiadtam 1 rollart, amit nyertem tombolán, mert felnőtt létére úgy játszott velem, mint 1 kisgyerek. Azt mondta, hogy eletében másodjára kapott ekkora ajándékot, beleszámolva a családját is. Játszott vele pár htig, aztán nkiadta valamilyen gyerekeknek. Jó ember lett. Ha nehéz is, küzdj. Megéri.
12/12 anonim válasza:
Ez vrutális abúzus, igen.
Anyukád extrán mérgező ember. Senki se szereti őt. Egy buta, rossz ember, akiben nincs érték.
Mihanarabb vágd ki az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!