Mit tegyek hogy ne érezzem úgy hogy teher vagyok a szüleimnek?
Kedves Kérdező, biztos hogy nem vagy teher, ha anyagiakat illetően panaszkodnak, az sose a rád való költésre vonatkozik, ebben biztos vagyok.
Számos embert ismerek (közelről), akik felelőtlenül szórják a szülők pénzét, mintha a sajátjuk lenne és el is várják a "luxust", "külföldi utakat", különlegesnek gondolt tetkókat csináltatnak, egész nyáron utazgatnak-bulikáznak, valamint a "amint lehet jogsim azonnal autó kell" is az elvárások közé tartozik.
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod!
Azt honnan szedték hogy sokba kerülsz és teher vagy szüleidnek? Ez marhaság
Ha nincsenek íreális kívánságaid ruhák cipők ,smink stb terén ,akkor nyugodtan őrüljél majd az ajándéknak .
Képzeld el, hogy a szüleid mennyire várták már, hogy megszüless,hogy a karjaikban tartsanak,hogy szeressenek,gondoskodjanak róllad. Segíts be a házimunkába és amibe tudsz,becsüld meg a szüleidet azért amiket kapsz(meg amúgy is).
Lehet rosszul fog hangzani, de egyszer meg fognak öregedni, te pedig felnőtt leszel. Te nem fogsz segíteni nekik, és megadni mindent amit tudsz amikor ők már gyengék lesznek, és rád lesznek szorulva?
7:46
Mik azok az utalások, amivel leleplezte magát a kérdező?
Mi lehetett a célja a kérdezőnek azzal, hogy megnyugtatásokat, vagy dícséreteket kapjon?
Miért lehetett ideges? Mi az, ami valójában aggasztotta?
Én sem iróniának szánom. Érdekel, mi az alapja annak, amit gondolsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!