Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kezdjek a lányom barátnőjé...

Mit kezdjek a lányom barátnőjével ha folyamatosan nálunk van?

Figyelt kérdés

Bevallom már kicsit zavar a dolog. 17 évesek, 11.osztályba járnak. És a csajszi mindig nálunk van. Van, hogy napokig itt alszik, innen megy suliba, itt eszik.

Múltkor beszélgettünk, mondta, hogy elég nehéz otthon a helyzet, nem nagyon törődik vele az anyja.

Viszont ez már nekem se kényelmes. De nincs szívem szólni se neki. Főleg, hogy egyre jobban itthon érzi magát ami méginkább zavaró.

jan. 14. 22:00
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
95%
Esetleg a lányoddal próbàlj finoman beszélni erről
jan. 14. 22:06
 2/44 anonim ***** válasza:
41%
Lett kettő lányod,a másodikat készen kaptad.Ha szimpi a csaj,fogadd el.
jan. 14. 22:11
 3/44 anonim ***** válasza:
88%
Te tartod el? Eteted,meg ilyesmi?
jan. 14. 22:22
 4/44 Katona Dius ***** válasza:
82%
Az anyagi része zavar, mármint, hogy nektek kell őt is ellátni, vagy maga az ott léte zavaró, mint személy?
jan. 14. 22:23
 5/44 anonim ***** válasza:
94%
Engem is zavarna.
jan. 14. 22:25
 6/44 A kérdező kommentje:

Is-is. Nem kell kuporgatni a pénzt, de azért plusz egy főre vásárolni szinte már folyamatosan. Na hát nem az én dolgom lenne.

Nem tudok úgy lenni mintha nem lenne itt.

jan. 14. 22:32
 7/44 anonim ***** válasza:
84%
Tizenévesen sem lógtam a barátnőmék nyakán és ők sem az enyémek, X órakor mindenkinek takarodó és ennyi. Te vagy a felnőtt.
jan. 14. 22:46
 8/44 anonim ***** válasza:
34%

17 évesek, lassan ballagnak. Annyi időt még tudnál várni? Férjed mit szól?

Amúgy mindenképpen a lányoddal kéne beszélni, mondjuk megszabni, hogy csak hétvégén mehet át.

jan. 14. 22:55
 9/44 anonim ***** válasza:
54%
Pedig lehet, hogy nagy szüksége van erre, ha rossz a helyzet otthon. Megértem, hogy zavaró, de biztos lelki törés lenne neki, hogy itt is csak útban van.
jan. 14. 23:02
 10/44 anonim ***** válasza:
66%
Hajaj. A fiunk 19 évesen idehozta az egyetemista barátnőjét és nálunk éltek pár évig, anélkül, hogy a dolog bármiféle kommentárt kapott volna az ő részükről. A lány szülei talán összesen 2 alkalommal jelentkeztek, amikor éppen erre jártak és beugrottak, de soha nem magyarázkodtak vagy szóltak volna bármit is... hogy mi mit szólunk hozzá, vagy anyagilag ez milyen többlet terhet jelent nekünk, hogy mennyivel járuljanak hozzá a többletkiadásokhoz...semmi... Aztán persze pár év után tönkrement a kapcsolat és a most már középkorú hölgyet mi azóta se láttuk.
jan. 14. 23:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!