Mit kezdjek a lányom barátnőjével ha folyamatosan nálunk van?
Figyelt kérdés
Bevallom már kicsit zavar a dolog. 17 évesek, 11.osztályba járnak. És a csajszi mindig nálunk van. Van, hogy napokig itt alszik, innen megy suliba, itt eszik.
Múltkor beszélgettünk, mondta, hogy elég nehéz otthon a helyzet, nem nagyon törődik vele az anyja.
Viszont ez már nekem se kényelmes. De nincs szívem szólni se neki. Főleg, hogy egyre jobban itthon érzi magát ami méginkább zavaró.
tegnap 22:00
1/25 anonim válasza:
Esetleg a lányoddal próbàlj finoman beszélni erről
2/25 anonim válasza:
Lett kettő lányod,a másodikat készen kaptad.Ha szimpi a csaj,fogadd el.
4/25 Katona Dius válasza:
Az anyagi része zavar, mármint, hogy nektek kell őt is ellátni, vagy maga az ott léte zavaró, mint személy?
6/25 A kérdező kommentje:
Is-is. Nem kell kuporgatni a pénzt, de azért plusz egy főre vásárolni szinte már folyamatosan. Na hát nem az én dolgom lenne.
Nem tudok úgy lenni mintha nem lenne itt.
tegnap 22:32
7/25 anonim válasza:
Tizenévesen sem lógtam a barátnőmék nyakán és ők sem az enyémek, X órakor mindenkinek takarodó és ennyi. Te vagy a felnőtt.
8/25 anonim válasza:
17 évesek, lassan ballagnak. Annyi időt még tudnál várni? Férjed mit szól?
Amúgy mindenképpen a lányoddal kéne beszélni, mondjuk megszabni, hogy csak hétvégén mehet át.
9/25 anonim válasza:
Komolyan..., félsz tőlük, vagy mi van? Nyíltan kérdezd meg, hogy dugja az apja, vagy miért vagy itt mindig?
10/25 anonim válasza:
Pedig lehet, hogy nagy szüksége van erre, ha rossz a helyzet otthon. Megértem, hogy zavaró, de biztos lelki törés lenne neki, hogy itt is csak útban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!