Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kezdjek a lányom barátnőjé...

Mit kezdjek a lányom barátnőjével ha folyamatosan nálunk van?

Figyelt kérdés

Bevallom már kicsit zavar a dolog. 17 évesek, 11.osztályba járnak. És a csajszi mindig nálunk van. Van, hogy napokig itt alszik, innen megy suliba, itt eszik.

Múltkor beszélgettünk, mondta, hogy elég nehéz otthon a helyzet, nem nagyon törődik vele az anyja.

Viszont ez már nekem se kényelmes. De nincs szívem szólni se neki. Főleg, hogy egyre jobban itthon érzi magát ami méginkább zavaró.

jan. 14. 22:00
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
82%
Nem a te problémád, hogy szar neki itthon. Lehet néha segíteni, de konkrétan rajtatok élősködik. Ez gáz.
jan. 15. 16:44
 42/44 anonim ***** válasza:
79%
A pofátlan élősködés csak a dolog egyik fele. A másik a felelősség. Ha bármi történik vele, míg nálatok van, baleset, betegség, téged vesznek elő. Sajnálatos, hogy otthon rossz a helyzet, de nem a ti kötelességetek gondját viselni. Akkor sem, ha annyi pénzetek lenne, hogy nem tudtok vele mit kezdeni.
jan. 15. 17:32
 43/44 anonim ***** válasza:
71%

Érdekes, nekem több barátnőm is volt, akik tényleg nagyon rossz körülmények között éltek, fizikai bántalmazás is volt, szóbeli meg pláne és anyagilag sem álltak jól.

Mégis a legszerényebbek voltak, mindent ezerszer megköszöntek, amit kaptak, nemhogy még pofátlanul élősködjenek. Ezt pont azoknál tapasztaltam, akikbe ezt vagy belenevelték a szüleik vagy csak a naaaagy tinidrámák, nem tetszett, hogy anyu otthon elvárja, hogy elmosogasson maga után.

jan. 15. 19:18
 44/44 anonim ***** válasza:
Sikerült megoldani a helyzetet?
ma 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!