Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért manipulál lelkileg...

Miért manipulál lelkileg anyukám? Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok (lány) és idáig anyum az összes barátom el üldözte mellőlem. A legutóbbival is ezt tette, de végül a szerelmünk győzött, és egy hónap szünet után újra együtt vagyunk. A házunkban már nem engedi be, nem jöhet hozzánk, ha én el megyek hozzá a hétvégére, én vagyok a gonosz hogy egyedül hagyom. Most mennék hosszabb időre 6 napra és már teljesen be hisztizett, és azt mondta innentől mindig haragudni fog rám. Mit tudok tenni, hogy lelkileg ki bírja, és ne bőgjek minden egyes estét mielőtt páromhoz megyek, mert mennyire szar gyereke vagyok. Meg sem merem neki említeni a terveim, hogy telket szeretnénk venni és házat építeni. Suli miatt, minden második hétvégén tudok csak párommal találkozni, mivel messze lakunk egymástól. Már teljesen ki vagyok. Olyan mitha azt várná el, hogy válasszak kettőjük közül. Bárkinek bármi tipp, mit tudnák tenni?

#anya #Anyalanyakaocsolat #Lekizsarolas
2021. dec. 16. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%

"Meg sem merem neki említeni a terveim, hogy telket szeretnénk venni és házat építeni."

Mondjuk ezt a hülyeséget tényleg felesleges lenne megemlíteni, ha nincs 40-50 milliótok, és mivel iskolás vagy, feltételezem nincs. :D

2021. dec. 17. 07:23
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
manipulálni fog mindig ha hagyod egész életedben. manipuláld vissza.csináld meg a 48 órás eltünés kihivást vele :D pároddal lépjetek le titokban, szó nélkül valamelyik haverotokhoz aki nem lakik otthon, és befogad pár napra titeket és ne kommunikáljatok senkivel mással, neten se. telefont se vigyétek magatokkal,ne lehessen bemérni zsaruknak se hol vagytok. majd abból tanul. utána mond azt hogy öngyilkos akartál lenni,mert anyád elnyom otthon,de pasid lebeszélt róla. meg hasonló módszerek bejönnek.
2021. dec. 17. 07:58
 13/13 anonim ***** válasza:
39%

Nem gondoltál arra, hogy anyukát lát valamit a párodban, amit te a rózsaszín ködtől nem látsz? Mondjuk nem megbízható, vagy nem szeret téged, csak kihasznál..stb. nem tudom, csak találgatok. Valamiért nem bízik benne? Nem látja felelős embernek?

Általában az anyák nem akarnak rosszat a gyereküknek (jó esetben) az lehet, hogy nem a megfelelő módszert használják, de sokszor van az, hogy ő külső szemlélóként látja a problémát, amit te nem akarsz észrevenni.

Nem lehet, hogy mindig rosszul választottál párt? A korábbiakat sikerült elüldöznie, ezen nem gondolkodtál el, hogy vajon miért?

Én, ha igazán szeretek valakit, akkor a hétfejű sárkány se tudna elüldözni mellőle :-)

Szerintem beszéld meg vele normálisan, higgadtan, hogy konkrétan mi a baja veled vagy a pároddal, és próbáld meg végighallgatni, végiggondolni, és úgy gondold át a dolgokat, hogy kicsit az ő szemszögéből is láss, ne csak a magadéból.

Aztán, hogy hallgatsz rá, vagy mész a saját fejed után, az már a te döntésed legyen. A békesség érdekében akár el is lehet költözni otthonról, el lehet kezdeni a felnőtt életet.

2021. dec. 17. 09:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!