Mozaikcsaládban ez hogy szokás?
Figyelt kérdés
Mozaikcsaládosokat kérdezném. Szerintetek különélő felnőtt gyereknek egy ünnepi meghívásnál (akár ők jönnek, akár ők hívnak meg), figyelembe kell venni a szülő férjét/feleségét is? Hogy mikor ér rá, mikor lenne jó neki?2021. dec. 12. 13:36
21/22 anonim válasza:
Én nem alkalmazkodom a szüleim párjaihoz, és ők sem hozzám. Elég, ha a szüleimmel alkalmazkodom. Mert nekem van családom, van apám, van anyám, és az új párok pedig az új párok, semmi több. És ezt nem haragból mondom, vagy bármi, de 2 szülőm van, nem 4, meg 2 tesó, elég hozzájuk illeszteni programokat. Én sem várom el, hogy most az ők családi eseményeire elhívjanak, mert nekik is van családjuk. Ha ráérnek jöjjenek persze, ha nem, nem. Ha én ráérek megyek, de ha nem, nem. Az esküvőmön is az asztalnál nem négyen fognak mellettem ülni, elég nevetségesnek találnám, hanem ketten. Az anyám meg az apám. A két párnak ilyenkor semmi keresnivalója mellettem. Lehet lepontozni
22/22 anonim válasza:
A felnött gyerek a gyereke marad örökké De mivel felnött már nem él együtt a szülővel
Az új párja igen
Ha jó a szülővel a kapcsolat tisztelnie kell a szülő életét és azt hogy nem lép át az új párján
Természetesen nem kell szeresse és nem kell semmilyen emberi kapcsolatot vele folytatnia hisz felnött emberről beszélünk.(lehetőleg azért bánjon vele annyira emberségesen mint az útján sétáló idegen emberekkel)
A szülő új társának is ennek megfelelően joga van a felnőtt emberhez viszonyúlnia.
Nem hinnêm hogy egy ilyen helyzetbe bármi más ell lenne várva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!