Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elfogadnátok a közeledését?

Elfogadnátok a közeledését?

Figyelt kérdés
Az előzmény, hogy anyunak mindaddig volt szimpatikus a barátom, ameddig ki nem derült, hogy ott hagyta az egyetemet (erre jó oka volt). Anyukám szerint komolytalan, engem is bármikor ott hagyhat és ott is fog ebben biztos. Az évek során folyamatosan hallgattam, hogy szakítani fog velem, ne is reménykedjek, nem fog eljegyezni a barátom. Mikor már meg volt az esküvőnk dátuma, akkor visszakérdezett, hogy ugye ez csak vicc? Mondta, hogy nem fogadja el, hogy hozzámegyek ehhez az emberhez és hogy csak remélni tudja, hogy nem ettől az embertől lesz majd unokája. Ezzel annyira betelt a pohár, annyira megsértett, hogy megszakítottam vele a kapcsolatot. Azóta eltelt több mint 8 év. 4 hónapja született meg a 2. gyermekünk és anyu meg tudta egy közös ismerőstől, aki gratulált neki. Írt, hogy szeretné megismerni az unokáit és hogy sajnálja a múltbeli dolgokat és bocsánatot kér. Viszont engem nagyon megsértett és nem tudom elfelejtetni, ahogy a még meg nem született unokáiról beszélt évekkel ezelőtt. Férjem szerint adjak még egy esélyt. Az elmúlt 8 évünk nyugodtan, boldogan telt, nem akarom, hogy anyu megint kekeckedjen velünk. Viszont sajnálom is, mert mégis csak az anyám.
2021. dec. 11. 13:45
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
58%
NEM. Nem azért jelentkezett, mert érdeklitek, hanem mert ciki az ismerősei előtt, hogy nem is ismeri az unokáit. Ha akart volna, 8 év elég sok idő lett volna neki békülést kezdeményezni. Csak a problémákat hozod magadra, ha visszaengeded az életedbe.
2021. dec. 11. 18:27
 32/39 anonim ***** válasza:
42%
Én fent tartom hogy minden ember érdemel második esélyt jó példa erre én vagyok megismertem egy lányt nem volt szimpi elhajtottam rá egy évre írt nekem lassan két éve együtt lakunk ha akkor ignorálom életem eddigi legszebb pillanatai lennének oda. Én a helyedben megmondanám.neki H ok de ez utolsó nincs tovább az első rossz szó és egy életre elfelejthet téged és első alkalommal nincs unoka. Veled találkozik beszélgettek és utána lehet róla szó
2021. dec. 11. 19:00
 33/39 anonim ***** válasza:
66%

32# Végülis ugyanaz az elsőre nem szimpi luvnyát mégiscsak kúrogatni, mint a kérdező dilemmája. Ahol évekig bizonyította a másik fél, hogy menekülni kell tőle.

Pont ugyanaz. Jó, hogy leírtad.

2021. dec. 11. 19:05
 34/39 anonim ***** válasza:
78%
Én nem engedném. Semmi szükség rá, hogy a gyerekeinket az apjuk ellen hangolja (ha így beszélt róla anno úgy, hogy nem ártott neki semmit, azzal a szememben elásta magát), netán ellenem is, én meg magyarázkodjak, hogy hol volt az életükben évekig (az első gyerek nem most született a kérdés alapján).
2021. dec. 11. 19:10
 35/39 anonim ***** válasza:
63%

Adj egy eselyt neki es ha megint adja a regi formajat vagy mas szandeka van amit ugyis eszre veszel akkor elkuldod a francba

Nem az lesz hogy igy hogy mi lett volna ha…

Ferjednek igaza van

Ha nem szeretned megprobalni mert rossz erzesed van lehet kellenesen csalodnal vagy epp nem

2021. dec. 11. 20:47
 36/39 anonim ***** válasza:
80%
meg kell próbálni.
2021. dec. 11. 21:20
 37/39 anonim ***** válasza:
83%
Hát ez nagyon nehéz. Nekem olyan anyósom van, akit nem is ismerek, mert folyamatosan pocskondiázott engem a férjemnek, voltam k.rva, r.banc, minden, pedig tényleg azt se tudta, ki vagyok. Iszonyat féltekeny, tényleg mint egy megcsalt feleség, ott zokogott a férjemnek, hogy de hát ő most elhagyja egy senkiért. Na, 1 éves a gyerekünk, de nem látta még. Viszont a narratíva közben szépen lassan megváltozott. Most már ott tartunk, hogy ő mindig is meg akart engem ismerni, de a férjem nem volt hajlandó bemutatni. És ő úgy szeretné megismerni az unokáját, de valahogy sose jó neki semmi, hozzánk nem akar jönni, magukhoz soha nem fog meghívni, játszótér nem jó, cukrászdában nem jó, mert ott biztos mocsok van és covid van a sütiben... ehh. Szóval megy a duma, szerencsére a férjem átlát rajta, de borzalmasan megviseli, egyre jobban. Én még így is adnék neki egy esélyt, de ha elszúrja, akkor vége.
2021. dec. 12. 08:42
 38/39 anonim ***** válasza:
56%

Az egész sztoriban a férjed a leghibásabb!

Visszapletykálta neked az anyós hülyeségeit és azóta is folyamatosan azt teszi.

Mi viseli meg annyira? A saját szarkeverésének a következményei?

2021. dec. 12. 08:59
 39/39 A kérdező kommentje:
22-es! Igazad van, egyébként se volt jó kapcsolatom anyával. Viszont azért az nevetséges, hogy szerinted ez "apróság". Nem arról volt szó, hogy a 3 hete megismert fiúmat nem fogadta el, hanem a leendő férjemet, akivel akkor már évek óta együtt éltem. És nemcsak hogy nem fogadta el, hanem állandóan trágár szavakkal illette. Rengetegszer tett nekünk keresztbe, hogy elválasszon minket, de szerencsére nem sikerült.
2021. dec. 12. 10:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!