Elfogadnátok a közeledését?
Neked alapban nem lehetett meg a normális kapcsolatod anyáddal, mert egy szerető anya-gyerek viszony mellett ez az eljárás egy gyerek részéről elképzelhetetlen.
- Kizárt, hogy a szüleimet, anyámat kizárjam az életemből, mert nem tetszik neki a palim, még ha az később a férjem is lesz.
Nem tetszik neki, hát nem tetszik, majd megszokja!
- "csak remélni tudja, hogy nem ettől az embertől lesz majd unokája"
Ezt meg túlreagáltad, a gyerekeid akkor még a férjed heréjében sem voltak! Ha majd kérdeznek a nagyanyjukról, mérgezd csak a lelküket ezzel a pitiáner baromsággal!
- anyád írt, bocsánatot kért és te még mindig játszod a sértettet, ami roppant alacsony EQ szintre utal, ...mérhetetlenül sajnálom szegény anyádat, de magának kereste a bajt, mert nyilván arra szoktatott, hogy te valami különleges személy vagy, aki kiemelt helyet foglal el az életében.
Ha velem tenné ezt a gyerekem és ilyen baromság után 8 évig felém sem nézne (és most is ő nyitott feléd!) még azt is letagadnám, hogy valaha létezett!
22-es a vejedet fúrni és a még meg nem született unokáidat az NAGYON NEM apróság, te vagy eltévedve. Valószínűleg te is egy ilyen fúrós anyós vagy, azért vetted magadra ennyire a kérdést.
Szerintem is pénzt akar vagy ápolást, mert beteg. 8 évig nem érdekelted, most meg hirtelen unokázni akar? Felnőtt emberek nem változnak meg...
#23: Magadból indulsz ki, ugye?
Én a férjeddel értek egyet. Egy esélyt adnék. Már csak a ygerekek miatt is. Szükségük van nagyszülőkre.
24# Nem, a gyereknek nincs szüksége nagyszülőkre! A legjobb az, ha vannak természetesen, de szükség nincs rá. ép lelkű anyára annál inkább.
Aki lepontozta a 10-est és hasonlókat, meg itt pénzmániázik, próbáljon ki egy ilyen édesanyát, egy olyan élettel, aminek az a vége, hogy egy gyerek így kilép belőle.
Kérdező, mielőtt személyesen találkozol vele kérdezd ki anyádat, hogy él most, miket csinál, ott lakik-e még, mindenfélét. Hogy ő mennyire kérdez vissza, rólad, gyerekekről, férjedről abból okosabb leszel. Én a saját élményeim miatt megkérdőjelezem, hogy anyád nem tudott az első gyerekedről, de nem érdekelte. Most meg az ismerős miatt vett erőt magán, az ilyeneknek No.1, hogy mit gondolnak mások.
Az én nővéremnek három(!) gyereke született és annyira felsőbb rendűnek érezte magát, hogy nem ment át a lányához a szülészetre (kórházi dolgozó volt, egy bizonyos névsorból egyből megtudta a szülést). Aztán sok-sok év múlva amikor neki pénz kellett volna akkor felvette a kapcsolatot a nővéremmel. Igaz ő sokkal durvább dolgok miatt tette anyánkra az ajtót, de az egész milliő ugyanez mint itt a kérdezőnél.
Szóval "belülről" ismerve egy ilyen helyzetet én nemet mondanék a kérdező kérdésére, de ha a férje támogatja és tudja elég óvatosan csinálni... megvédeni magát a sérüléstől, akkor talán.
Ez nem játék, a nagyobbik gyerek pl. mit kezd a dologgal ha mégse jön össze? Miután összeengedték őket volt nagymami, nincs nagymami?
29# ne csúsztass!
1) nem mindenki
2) nem kerülni
Pontosan azt mondják a legtöbben, hogy adjon esélyt, miután kikérdezte az anyját a motivációiról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!