Elfogadnátok a közeledését?
Figyelt kérdés
Az előzmény, hogy anyunak mindaddig volt szimpatikus a barátom, ameddig ki nem derült, hogy ott hagyta az egyetemet (erre jó oka volt). Anyukám szerint komolytalan, engem is bármikor ott hagyhat és ott is fog ebben biztos. Az évek során folyamatosan hallgattam, hogy szakítani fog velem, ne is reménykedjek, nem fog eljegyezni a barátom. Mikor már meg volt az esküvőnk dátuma, akkor visszakérdezett, hogy ugye ez csak vicc? Mondta, hogy nem fogadja el, hogy hozzámegyek ehhez az emberhez és hogy csak remélni tudja, hogy nem ettől az embertől lesz majd unokája. Ezzel annyira betelt a pohár, annyira megsértett, hogy megszakítottam vele a kapcsolatot. Azóta eltelt több mint 8 év. 4 hónapja született meg a 2. gyermekünk és anyu meg tudta egy közös ismerőstől, aki gratulált neki. Írt, hogy szeretné megismerni az unokáit és hogy sajnálja a múltbeli dolgokat és bocsánatot kér. Viszont engem nagyon megsértett és nem tudom elfelejtetni, ahogy a még meg nem született unokáiról beszélt évekkel ezelőtt. Férjem szerint adjak még egy esélyt. Az elmúlt 8 évünk nyugodtan, boldogan telt, nem akarom, hogy anyu megint kekeckedjen velünk. Viszont sajnálom is, mert mégis csak az anyám.2021. dec. 11. 13:45
11/39 anonim válasza:
Fogadni mernék, hogy pénzhiányról fog panaszkodni. Csak az a kérdés, mikor lát annyira elfogadónak téged, hogy úgy érezze, eredményes lehet, ha felveti az anyagiakat.
12/39 anonim válasza:
Nézd, ezt neked kell eldönteni. Hogy érzed? Ha már érzed, hogy rossz érzés lesz, sebeket tép fel, felzaklat, akkor nem biztos, hogy érdemes. Tudom miről beszélek. 3 évig nem kerestek, majd mikor pénz kellett volna, nagy nyálasan jöttek. Mondtam, hogy oké, közjegyző előtt. (Mivel már eljátszották, hogy kértek, és nem adták meg. Nem szegények, csak apám monumentális hobbyját nem lehet bírni anyagilag.) Mikor nekem estek, hogy hogy nem bízok bennük, aztán hálátlan dög lettem, meg ilyenek, minden platformon letiltottam. És nem, nem fogom az unokák közelébe engedni. A nulláról kellett felépíteni az életem, önbizalom hiányos lettem, 5 depressziós év után tudtam helyre jönni. Igaz, gyermekkoromban sem voltak minta szülők. Szóval ne hallgass senkire, csak a szívedre.
13/39 anonim válasza:
Nem, volt 8 nyugodt évetek, miért adnád ezt fel? A helyedben én ignorálnám és nyugodtan élném tovább az életem..
Az, hogy mégiscsak az anyád egyáltalán nem indok.
14/39 anonim válasza:
Ki akar használni vmilyen szempontból, ez biztos.
15/39 anonim válasza:
Én azzal kezdeném, hogy magyarázza el részletesen, miért volt olyan gonosz veled, és aztán 8 hosszú évig miért nem kért bocsánatot. Indokolja meg. Miért gyűlölte a férjedet, mi volt rá az oka.
Szinte biztos, hogy nem fog tudni uralkodni magán, és felcsattan, dührohamban tör ki.
16/39 anonim válasza:
Az lenne a legjobb, ha ahhoz a feltételhez kötnéd a dolgot, ha veled elmegy családterápiára. A terapeutát ugyanis NEM TUDJA BECSAPNI. ha valami gáz van, vagy hátsó szándék - az ott kiderül. Felesben fizetnétek a terápiát. Az is árulkodó lehet, ha inkább nem akar akkor békülni, vagy ha a terápia árának felét sem hajlandó állni.
17/39 anonim válasza:
10-től kezdve, elképesztő, milyen emberek léteznek... :(
18/39 anonim válasza:
17-es, bizony, egy csomó ember nem engedi kihasználni magát, főleg rossz tapasztalatok után egy zsarnoktól.
19/39 anonim válasza:
17 nem világos amit írsz, hiszen pont azt írják hogy nehogy foglalkozzon ezzel a rémálommal... vagy te mit látsz?
20/39 anonim válasza:
19: haragtartás, gyűlölködés, előítéletek, pénzmánia
Igaz lehet a mondás, mindenki magából indul ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!