Apukám nem akart megölelni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok beoltva, ezért mindig kapok apukámtól, mert szerinte hülye vagyok. Legutóbb mikor mentem hozzájuk, akkor ki se akart jönni, és azt mondta nem ölel meg, mert nem vagyok beoltva. Hiába magyarázom neki, hogy ha be lennék oltva, akkor is ugyanúgy fertőznék... Nagyon rosszul esett. De nem is ez a legdurvább, hanem hogy mondtam a húgomnak, aki szintén nincs beoltva, de őt nem szokta apu ezzel szekálni. És hogy ő is ment hozzájuk, és őt simán megölelte.
Jól gondolom, hogy apu engem nem szeret? Azért csinálja ezt? És most végre tudja valamire fogni, hogy miért nem ölel meg, meg van oka cseszegetni?
L/25
2021. dec. 11. 10:38
11/12 anonim válasza:
Két lábon járó biológiai fegyverként sérelmezed, hogy az emberek nem akarnak önszántukból megölelni? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!