Szereted, ha megölelnek? Szoktál másokat ölelgetni?
Nem vagyok jégkirály, de ne ölelgessen csak úgy akárki :P Max. 1-2 nagyon jó barát vagy a barátnőm. Nem bírom ha idegenek bejönnek a "személyes terembe" :P
17/F
régen nem szerettem, mert nem szerettem ha azt látják "gyenge" vagyok.
A barátom rávezetett, hogy ez nem így van. Azóta rájöttem, hogy nagyon jó dolog másokat megölelni és viszont.
Főként akkor ölelek, ha vigasztalok ill. a barátomat rendszeresen. Előfordul még szívélyes üdvözlési formaként is, de csak a legjobb barátaimnak.
Mármint nem úgy értem, hogy fűt-fát ölelgetek ill. hagyom h ölelgessen, hanem a barátaimmal, szeretteimmel. A páromhoz meg egyfolytában bújok, de ő is ilyen :)
3.
utálom, és nem.
ovis korom óta. Már attól kivagyok h ha jönnek a rokonok, vagy a baráti társaság is puszi-puszi van.
Brrr. nem tudom miért.
alapjáraton is bújós vagyok, de ha iszok méginkább, és ölelgetem a beszélgetőpartnereimet :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!