Szereted, ha megölelnek? Szoktál másokat ölelgetni?
Fúúúj én utálom,lány létemre. Sajnos mindennap túl kell élnem,mert mindig úgy köszönök el 1-2 barátnőmtől,mert ők ölelkezősek(de nem plázap*csák).Én nagyon nem szeretem,túl nyálas :D,de attól még szerintem valakit ugyanúgy lehet szeretni,akkor is ,ha nem szeret ölelkezni. :)
13/L
Én megszerettem ölelkezni. az egyik volt munkahelyem 'tanított' meg rá. Családias volt a hangulat és mondhatni először furcsáltam a dolgot, de utána rájöttem, hogy jobban érzem magam úgy a melóban :)
Mostani munkahelyemen is szintén ez a helyzet. Jóban vagyunk, figyelünk egymásra. Barátaimat, családtagjaimat is szeretem átölelni, mert ez nekem egy megmagyarázhatatlan érzést ad/nyújt. Jól érzem magam utána.
De azért, idegeneket nem ölelgetek. Kell a bizalom, az meg ugyis csak egy idő után alakul ki nálam.
Családtagjaimat, barátaimat szeretem megölelni, és azt is szeretem, ha megölelnek, de idegeneket én sem ölelgetnék szivesen.
14/L
Hát azért attól is függ, hogy ezt ki teszi.
A szüleim nem azok az ölelgetős típusok, így sokáig én magam sem voltam az. Ma már nagyon is vágyom pl. a férjem ölelésére. Ő ennyire nem ölelkezős (mint általában a férfiak), de a kedvemért megteszi.
Alapjáraton nem, de van egy ember a világon, akit örökké tudnék ölelni. Sajnos ő nem így gondolja...
Szar az élet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!